lauantai 23. kesäkuuta 2012

Surruuttelua

Tänään ei sitten ollut yhtä kaunis päivä kuin eilen. Ulkona ei nyt viihdy ja jotain tekemistä piti olla, niinpä ommella surautin pari tyynynpäällistä olkkarin sohvalle. Nää sopii oikein hyvin kesäiseen tunnelmaan, ainakin paremmin kuin ne entiset tummanruskeat. Ektorpin päälliset pesin vasta ja päätin laittaa istuinosaan 'suojan' kesäajaksi. Pääsee helpommalla kun ei tarvi joka viikko päällisiä pestä... lapset kun tulee vaikka minkä näköisillä vetimillä pihalta ja istahtavat sohvalle niin voi vain kuvitella miltä valkoiset päälliset näyttää... jep aika paskasilta jos ihan suoraan sanoo :)





Tässä nyt arvotaan mennäkö vai eikö mennä. Saatiin kutsu ystävien luo viettämään iltaa, mutta mutta... no katsotaan tuleeko lähtöä. Jos ei, niin saunanlämmitys vois olla aika kiva ajatus ja sitten rentoa oleskelua.

Tapaamisiin taas :)

Keskikesän juhlaa


Eilinen päivä vietettiin mummilassa. Nautittiin aurinkoisesta päivästä: grillattiin, syötiin, pelattiin, saunottiin ja illalla hipsittiin läheiseen rantaan juhannuskokolle. Tässäpä kuvia mummin kauniista puutarhasta ja Tiirikan rannasta kesäistä maisemaa parhaimmillaan.












Mukavaa juhannuspäivää!

perjantai 22. kesäkuuta 2012


Iloista, mukavaa ja ennen kaikkea aurinkoista juhannusta kaikille!

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vaaleanpunaisia perhosia

Sunnuntaina oli niin kurja sää, että piti keksiä tekemistä sisätiloissa. Ja kuinka ollakkaan mä kaivelin kangasta ja ompelukoneen esille :) 


Brodeerasin vaaleanpunaisia perhosia.


Ja ompelin pienimmän rinsessan huoneeseen verhon.




Ja sitten ompelin vielä tyynynpäällisen samaa sarjaa.

Huone alkaa hiljalleen hahmottua ja rinsessa viihtyy siellä oikein hyvin omissa leikeissään.
Laittelen lisää kuvia sitten valmiista huoneesta. Hiljaa hyvä tulee, eli hissun kissun hiljalleen sisustellaan. Eilen haettiin huoneeseen kaunis valkoinen sohvasänky, jollaisesta neito haaveili. Huomenna aletaan valmistautua keskikesän juhlaan ja sisustusrintamalla on muutaman päivän hiljaista... ehkä ;)

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Nautiskellen


Voi mikä ihana kesäinen sää! Eilen illalla nautiskeltiin ihanasta aurinkoisesta kesäillasta kun töiltä ja kauppareissuilta ehdittiin. Ja sama jatkuu tänään. Tosin aamusta oli pakko siivota sisällä, mutta nytpä sitä saa vaan naatiskella. Ja oikeasti tämä elämä alkaa olla jo sillain hyvällä mallilla, että saa oikeasti nautiskella... lapset touhuaa omiaan eivätkä ole koko ajan persauksen takana kitisemässä eikä heitä tarvi silmä kovana vahtia koko ajan :) 


Syreenin oksia on maljakossa sisällä ja ulkona ja mikä ihana tuoksu!


Mamman naatiskelupaikka :)


Näkymää terassilta 'ruokailupaikalle'.


Mun rakas vanha polkupyörä. Melkein tekis mieli hypätä satulaan ja ajella vaikka jonnekin terassille ;)


Hei, meillä ollaan oltu mainoksen uhreja. Tai siis pienin rinsessa on. Danonino purkkeja on syöty ja nyt on viljelmät jo hyvää vauhtia kasvamassa :)


Sain ihanalta ja rakkaalta serkultani tämän kauniin maljakkokannun tuliaisena ja tänään riisuin sen sellofaanista ja hain siihen valkoisia syreenin kukkia. Ja eiks se ookkin aika ihana!?

Leppoisaa lauantaita ystävät!

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rakkauden täyteinen päivä


Vietettiin ihanat häät. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa :) Kotiuduttiin häistä, vaihdettiin miehen kanssa vähän rennompaa päälle ja lähdettiin kaksistaa käymään esikoisen tupareissa. Mutta eipä ne ollutkaan vaan tuparit... nuoret vaihtoivat kihlasormukset meidän ja ystäviensä läsnäollessa. Tästä päivästä ei muuta voi sanoa kuin että rakkauden täyteinen päivä tämä on ollut!


Unelmat yhdessä haaveilkaa. 
Toiveet yhdessä toteuttakaa 
Ilot yhdessä eläkää. 
Surut yhdessä jakakaa. 
Muistot yhdessä vaalikaa. 
Ilot yhdessä naurakaa, 
surut yhdessä itkekää, 
kädestä toisianne pitäkää. 
Anteeksi toisillenne antakaa. 
Matkalla toisianne tukekaa, 
siten onnellisia päiviä saatte.

Onnea vielä tätäkin kautta Elina ja Jere <3

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Muutoksien aikaa


Moikat taas pitkästä aikaa! Viimeisestä päivityksestä on aikaa kuukausi, hui. On ollut aika kiireinen ja muutoksien täyteinen kuukausi, mutta nyt alkaa jo helpottaa. Koulut on onnellisesti ohi ja lapset kesälaitumella. Pienin vielä joutuu aamuisin heräämään päiväkotiin, mutta parin viikon päästä hänkin pääsee ansaitulle kesälomalle ja sitten elokuussa hän aloittaa eskarin. Itsellä vielä kolme työntäyteistä viikkoa edessä ja sitten kesälomalle, jipii!

Muutoksia on tapahtunut joo. Esikoinen muutti viikko sitten ensimmäiseen omaan kotiinsa kaupunkiin. Onneksi ei mennyt merten taakse vaan on kauppamatkan varrella niin voi käydä ohi kulkiessaan moikkaamassa :) Kauniisti hän on asuntoaan yhdessä poikaystävänsä kanssa laittanut. Tänään aikoivat juhlia tupareita ja meidät 'vanhuksetkin' sinne nuorten joukkoon kutsuttiin :) Katsotaan ehditäänkö juhliin mukaan, koska tänään juhlitaan myös ihanan työkaverini häitä. 

Jotenkin oudoltahan tämä viikko on tuntunut kun yksi on joukosta vähempänä. Tai oikeastaan kaksi, koskapa poikaystäväkin on meillä talven 'korteeria' pitänyt. Pienemmät tytöt on tyytyväisiä tilanteeseen kun saivat nyt vihdoinkin omat huoneet :) Mua vähän jänskätti, miten pienin prinsessa nukkuu yönsä omassa huoneessa kun aina on ollut kaveri, mutta hienostihan se on sujunut ja vain yhtenä yönä hän on hiipinyt meidän viekkuun. Tämä huonejärjestyksen muutos tietää tietysti sisustus hommia, mutta sehän on vain mukavaa mamman mielestä. Tosin vielä en oo jaksnu asiaan paneutua ja taidan suosiolla jättääkin sen loma-ajan asiaksi. Saa sitten kunnolla keskittyä asiaan :)

Laitetaanpa tähän muutama kesäinen kuva pihalta. Kukkasia on laitettu, kukkapenkkejä kaivettu ja nyt odotellaan, että nää kelit muuttuis oikeasti kesäisemmäksi ja tulis kunnolla auringonpaistetta ja lämmintä!









Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja te kellä aurinko paistaa, 
niin nauttikaa siitä minunkin puolesta :)