tiistai 8. joulukuuta 2009

Uusi sänky


Muutoksen tuulet puhaltaa nyt meidän makkarissa, kivaa :)

Koko homma sai alkunsa siitä, kun pienin rinsessa muutti omaan huoneeseen yläkertaan ja me jäimme kaksin alakertaa. Ajateltiin, että jotain kivaa uutta nyt kehiin, kiitos :) Aluksi vähän muuteltiin järjestystä ja vaihdettiin lamppu , maalattiin verhotanko ja semmoista pientä.

Yhtenä vapaapäivänä kun oli 'luppoaikaa' niin keksin laittaa meidän sängyn huutonettiin vähän huvikseen, josko saisin kaupaksi ja sitten meille sitten uuden... ja hitto, se menikin kaupaksi heti. Joku Svetlana Hesasta sen kävi hakemassa. Nukuttiin viikko lattialla ja se riitti :) Eilen haettiin meille uusi sänky Tampereelta. Voi että, sänky on mun mielestä niin kaunis ja tukeva ja loistava kaikin puolin :)

Ensin minulla oli tarkoitus ostaa meille tummaa puuta oleva sänky, koska kaikki muutkin huonekalut makkarissamme ovat tummia. No toisin kävi, ostettiin valkoinen, koska:
Laitoin samaan aikaan sängyn kanssa myöskin eteisen vaatekaapin huutikseen ja sekin meni, jipii :) Tarkoituksena ostaa eteiseen valkoinen vaatekaappi kirsikan värisen tilalle. Naapureilta ostinkin aivan ihanan vanhan valkoisen talonpoikaiskaapin. Mutta se on liian leveä eteiseen... no eipä se mitään. Makkarissa oleva vanha vaatekaappi lähtee eteiseen ja se ihana ostamani valkoinen kaappi tuleekin meidän makkariin. Hyvä juttu, saadaan lisää vaatesäilytystilaa! Jukka lupasi maalata sen nyt makkarissa olevan vaatekaapin valkoiseksi niin se on passeli eteiseen :)

Muitakin pieniä sisustusmuutoksia makkariin tullenee, mutta niistä sitten tuonnempana...

Laittelen sitten kyllä kuvia, kun kaikki makkarissa on valmista. Se voi hiukkasen kyllä kestää, mutta hyvää kannattaa odottaa :)4 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Makeita unia ;)
    mummeli Innalanraitilta

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Sänky on luonnossa vielä kauniimpi ku kuvassa! Jatkoa seuraa jossain vaiheessa ;)

    VastaaPoista