maanantai 15. maaliskuuta 2010

KevätmieliKevätmieli, onko sellaista? Minulla ainakin tuntuu olevan. Mieli on niin hyvä, että ei taatusti pimeimpänä vuodenaikana koskaan! On ihanaa kun aurinko paistaa ja kaikki huolet tuntuu väistyvän hyvänmielen tieltä. Ehkä minulla ei pitäisi juuri nyt olla näin hyvä mieli... siihen on syy, mutta siitä ei sen enempää. Nyt täytyy vain nauttia, kun kerran hyvältä sisällä tuntuu!

Käytiin pienimmän rinsessan kanssa Ideaparkissa kauppareisulla. Vaellettiin koko parkki läpi ja ihan jotain pientä tarttui mukaan, vaaleanpunaista :) Aiemmin en ole ollut näin vaaleanpunaisen perään keväällä, mutta nyt se tuntuu just ihanalta väriltä.
Ostin itselleni pinkin radion. Ihailin sitä jo kuukausi sitten, mutta en raaskinut ostaa. Maksoikin kokonaista 10e joten nyt sitten tein sijoituksen ;) Radion paikka on kodinhoitohuoneessa. Siellä se on kiva seuralainen, kun pyykkipäivä iskee (se iskee meillä harva se päivä) tai kun ompelen.
Pikku rinsessa bongasi ihania sukkia ja pitihän ne nekin ottaa mukaan, sukkia ei kai koskaan voi olla liikaa.
Ja sitten ihanin juttu! Jo jonkin aikaa olen miettinyt uutta säilytysjuttua tyttöjen 'hiushärpäkkeille' veskiin. Nyt se sitten kutsuvasti minua odotti Villa Rosmarinin hyllyssä. Ihan purkki ja just hyvä mm. tuohon tarkoitukseen! Noita purkkeja oli monenkokoisia ja oli myös kantikkaita. Luulen että joku muukin voi niitä innostua :)

Jees, nyt lapsukaisille ruokaa ja kohta sitten yksi jumppaan ja loput ladulle jumpan ajaksi!7 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt kivoja ostoksia! Radio on upea. Maksoiko oikeasti vain 10e? Sääli, että Ideapark on niin kaukana.

  VastaaPoista
 2. Mullekin tulee aina keväisin sellainen vaaleanpunaisen kaipuu.Omat vaatteenikin muuttuu vaaleanpunaiseksi silloin.
  Täällä ei mistää saa tuollaista radioo,eikä ainakaan noin halvalla.Meille kans Ideaparkki...jeee....

  VastaaPoista
 3. Hei saa noita varmaan muualtakin kuin Ideaparkista, kauppa josta radion ostin on Clas Ohlson. Joskus sieltä aina jotain näinkin kivaa löytyy :)

  VastaaPoista
 4. JESS! Mäkin ostin itselleni juuri tuon samaisen radion. Kuuluu hyvin ja on niin ihku!
  mummo punainen

  VastaaPoista
 5. Keväisen keveä fiilis täälläkin, ainakin vapaapäivinä, heh :) Hieno ja varmasti kätevä tuo prinsessa purnukka ja toi radio on ihana, itsekin olen sitä katsellut, mutta toistaiseksi ei ole ollut paikkaa sellaiselle.

  VastaaPoista
 6. Heippa, mun on pitänyt vastata siihen sun meiliinkin "satakertaa"...mutta siis olen kovin kiinnostunut "ompeluksistasi" ja ajattelin niitä tilata sinulta tuonne huvilalle...mutta ensin täytyy saada kammarit sieltä maaliin jne. mutta tyynyjä ja pussukoita ja sen semmoisia sinne sitten kaipailisin sinulta..

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 7. Mi-Ma, kiva juttu, palaamme sitten asiaan kun on sen aika :)

  VastaaPoista