maanantai 12. huhtikuuta 2010

Welho

Meillä asuu yksi ihana ja varsin tyytyväinen welho :) Juholla on sellainen welhokirja, jota hän lukee kuin hartaimmat raamattua. Oikeasti! Kirjassa on kivoja ohjeita ja vinkkejä, joita meillä sitten toteutellaan mitä milloinkin.

Tänään oli vuorossa Welhon asu, johon kuuluu viitta ja hattu. Eilen koin huonoa omaa tuntoa kun tulin väsyneenä töistä kotiin ja nuorimies oli vailla kangaskauppaan. Kangaskauppaan en jaksanut, mutta lenkille kyllä... hyi minua! No onneksi isänsä sitten taipui kaupoille ja kankaat oli löytynyt. Ja tarkkaan oli kuulemma tsekkailtu ennekuin oikea löytyi... Ja hieno onkin, juuri oikeanlainen ja hienon värinen!

Tänään sitten töiden ja lenkin jälkeen ryhdistäydyin ja ompelin lapselleni asun. Ja sain aika ihanan kiitoksen ommeltuani hatun... 'äiti oot kyllä tosi taitava, kun osasit hatunkin tehdä' :)

Ja katsokaa tuota onnellista ilmettä, se kertonee enemmän kuin tuhat sanaa! Huomenna on kiva mennä ilmaisutaidonkoulun kenraaliharjoituksiin.

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno asu ja Juhon ilmeistäkin näkee että hän on tyytyväinen.Värikin on velhon asuun just sopiva, hyvin on osannut värin valita.
  terveiset velholle.
  äitee

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä taitava äite. Ja Juhon ilme kyllä kertoo kaiken. Asu on taatulla juurikin sellainen, kun hän omassa haaveessaan oli sen nähnyt.
  Upeaa, kun Juho saa tukea ja kannustusta kotoaan. Ja Virpi: äiti ei ole mikään yli-ihminen. Lenkki on tarpeen ja OMA aika!
  Siten voimia sitten riittää siihen tärkeimpään, lapsiin. Ja sinä olet maailman paras äiti!
  mummeli tästä liki

  VastaaPoista
 3. Hienon asun olet kyllä ommellut. Kiva "harrastus" pojallasi nuo velhojutut. Ymmärrän häntä hyvin, koska olen heikkona Harry Potteriin.

  Aurinkoisia päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä Welho! Ja ihan oikean sellaisen näköinen, kangasvalinta nappiin!!! Ja ompelijalle "peukut pystyyn"...taitava olet...

  VastaaPoista
 5. Kiitokset :) Tänään harjoituksista tuli kotiin iloinen poika. Harkat oli menny nappiin ja opekin oli ollut tyytyväinen asuun.

  VastaaPoista