torstai 7. huhtikuuta 2011

RUUSUJA JA HEMPEITÄ SÄVYJÄ


 Nyt se on oikeasti kevät! Lumet on saanu kyytiä tällä viikolla ja hitsi kun se tuntuu kivalta. Joka päivä pihalla on enemmän ja enemmän sulaa maata näkyvissä. Kiva käydä aina kuikkimassa mitä kasveja on paljastunu lumen alta :) Vettä on satanu ja enemmän pilvistä ollut, mutta nyt paistaa aurinko! Toivottavasti ei alakkaan satamaan on nimittäin pyöräilypäivä. Mä oon nyt kulkenu töihin pyörällä ja se on huomattavasti mukavampaa kun ei sada vettä. Matkaa kertyy yhteen suuntaan vähän vajaa 7km.
Iloitsen siis keväästä, mutta kerronpa teille, mistä muusta iloitsen. Eilen kokeilin viime kesäisiä vaatteita ja kaikki menee vaihtoon. Tänä talvena mun kaapissa ei vaatteet ole kutistuneet vaan päinvastoin, kaikki aika reilustikin isoja. Jipii, pääsen siis ostoksille ;) Painoa on lähteny vuodessa 18kg! Ja lisääkin saa vielä lähteä, mutta kyllä olen itseeni tyytyväinen jo tähän päästyäni.

Keväisiä, hempeitä kankaita on taas 'tuhottu' kaappien kätköistä ja alla tuloksia.



Tänään alkaa siis taas työputki ja siitä tulee rankka. Tiedossa on kolme iltavuoroa ja sunnuntaina pitkäpäivä eli 7-21. Voi olla että sunnuntaina tässä huushollissa on aika 'raato' äiti, mutta eiköhän tuosta hengissä selviä ;) Maanantaina saa sitten vapailla ja sen jälkeen on tiedossa kolme viikkoa pelkkää aamuvuoroa kun teen osastonhoitajan loman sijaisuuden. Ja se tietää myös monta peräkkäistä viikonloppuvapaata :)

Nautitaan keväästä!

19 kommenttia:

  1. Voi, onneksi olkoon tuosta reippaasta painonpudotukesta. Minä täällä ihan kateellisena olen, kun itse olen yrittänyt epätoivoisesti saada edes 5 kg pois, kauheen vaikeeta! Millä kostilla sinä sait?Mutta hieno juttu !

    Meillä on täällä ollut pari päivää oikein kunnon sumuisten päivien tuska. Ei nenäänsä pitemmälle tahdo nähdä. Tänään odotellaan nyt sitä rankkasadetta,jota on luvattu, eipä ole vielä näkynyt.
    Kyllähän se mieltä piristää kummasti kun aurinkoinen näyttäytyy ja pääsee kävelemään puutarhaan ja kurkkimaan mitä siellä oikein on tuloillaan.Onneksi suurempia tuhoja ei ole ainakaan vielä näkynyt.
    Ohoh..onpa pitkä päivä 7-21, tsemppiä siihen ja mukavaa viikon jatkoa sinulle Virpi.
    Tiedätkö, minulla on ystävä, naapurin rouva, hänen nimensä on myös Virpi ja ihan ensin kun näin kuvasi ajattelin, että katos kun Virpi ei ole kertonut mulle että bloggaa :D mutta sitten tajusin,että olette vain niin samanoloisia jotenkin. Elikkä jos tarvitset joskus kaksoisolentoa, ota yhteyttä...;DDDD

    VastaaPoista
  2. Onnea painonpudotuksesta. Mieletön saavutus kerrassaan!!! Ei varmaan harmita vaihtaa vaatteita pienempiin ja nykyisin vaatteita saa kohtuuhinnalla onneksi. Nuo ompelukset ovat mitä söpöimpiä. Vautsi vau!

    VastaaPoista
  3. wautsi wau! Mahtava painonpudotus =)
    Ihania pehmojätskejä <3

    VastaaPoista
  4. Onnea painonpudotuksestasi, hienoa! Itse olisin tyytyväinen pienempäänkin määrään. Hiukan on kyllä lähtenytkin, kun aloitin töissä rappukävelyn. Työpisteeni on kuudennassa kerroksessa ja ennen "tilasin" aina hissin, mutta jo jonkin aikaa olen kivunnut rappuja niin ylös kuin alaspäinkin.
    Kerroit aiemmin teillä poikien sairastelleen, meillä nyt Iida ollut tasan viikon pois koulusta, keuhkoputkentulehdus. Ei määrätty lääkettä, kun tauti ilmeisesti virusperäinen. Huomenna ois toivoa päästä kouluun.
    Jaksamista työputkeen...voimia antaa nuo tulevat vapaat viikonloput :)
    Ihanaa tämä kevätaika on PAITSI meillä täällä maalla on kovin kuraiset hiekkatiet. Autoa ei paljon viitsi puunata, kun heti on yhtä kurainen.
    Mukavaa kevättä ja pysykää terveinä !

    VastaaPoista
  5. HYVÄ Virpi!!!:))

    Ja jaksamista töihin!!♥

    VastaaPoista
  6. Onnea hienosta saavutuksesta!! WAU! Todella hienoja käsitöitä, ei tuo tuhoamista ole... Sinullakin taitaa olla kirjova ompelukone? Se on kyllä kätevä peli! Ihania tuotoksia olet saanut aikaiseksi!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut kanssa hienosta saavutuksesta. Olet ottanut hienosti itseäsi niskasta kiinni! Mäkin olen ostanut kankaat noihin Tildan jäätelötötteröihin. Ajattelin tehdä kanssa niitä muffinsseja samaan syssyyn. Vielä kun joku tekis ne :)

    VastaaPoista
  8. Pieni "säästövinkki": Pesaseppas niitä vaatteita 90:ssä asteessa ...

    VastaaPoista
  9. Siis tosi mahtava painonpudotus -HATUNNOSTO!! Varmasti olokin keventynyt sen mukaan, jaksaa varmasti enemmän?!?

    Mä inhosin aikoinani noita vuoroja, aina yön jälkee hirveä migreeni. Ite ainakin tykkää, kun tietää millanen kalenteri on seuraavat 5 vuotta ;)
    Tosi pitkä sunnuntai vuoro sulla :(

    VastaaPoista
  10. Upeeta, mahtavaa Virpi!!!
    Aikamoinen saavutus vuodessa, pääsisimpä itse edes puoleen siitä, niin olisin tosi tyytyväinen:)
    Ei muuta kun tsemppiä ja sylillinen onnea.
    Voimia rankkaan työrupeamaasi toivottelee Aana.

    VastaaPoista
  11. Täältä myös onnittelut painonpudotuksen johdosta =). Saako udella kikkakolmosia? Itselläkin pudotettavaa 5-10 kg vähintään, enkä millään onnistu.

    Jaksuja viikonlopun työputkeen.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  12. Upea painonpudotus, onnea!

    Voi miten ihania ompeluksia, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  13. Upea painonpudotus, onnittelut <3 Ihan mielettömän upeita ompeluksia sinulla taas.

    VastaaPoista
  14. Onnea painonpudotuksesta, aivan mahtava saavutus!

    Ja aivan ihania, suloisia ompeluksia...miten joku osaa..!!!

    Koita jaksaa töissä, mukavaa loppuviikkoa ja auinkoisia päiviä toivottelee Liisa

    VastaaPoista
  15. Mieletön painonpudotus, vautsi!!
    Ompelukset vallan viehättäviä, minä noita jätskituutteja aina ihailen :)

    VastaaPoista
  16. Katariina: Kiitos :)

    Tuija: Kiitos, kyllä se tuntuu aika kivalta kieltämättä :) Liikuntaa olen lisännyt ja ruoka-annoksia pienentänyt ja varmaankin myös syönyt säännöllisemmin. Herkut on myös aika vähissä. Tsemppiä sullekin, kyllä se 5kg lähtee kun vain otat itseäsi niskasta kiinni ;) Täällä satoi eilen iltapäivällä vettä, sitten illalla räntää, yök! Eiköhän tämä viikonloppu tästä mene... kurjaa vain kun iltaputken päätteeksi on tuo pitkäpäivä. Heh, vai kaksoisolento ja vielä sama nimi :)

    Kaaponkammari: Kiitos kiitos :) Ihan kiva on tosiaan pienempiä vaatteita ostaa ja valikoimakin on huomattavasti parempi!

    Mia: Kiitos :)

    Helinä: Kiitos ja tsempit sinullekin :) Rappuja tulee töissä itselläkin juostua, mutta ei onneksi kuudenteen kerrokseen asti tarvitse juosta. Pojilla oli aika kova tauti, mutta onneksi se selätettiin. Eilen illalla sitten Reetta valitteli huonoa vointia ja taisi olla vähän lämpöäkin joten kotipäivä tuli hänelle nyt sitten :( Juu, nuo soratiet on kyllä ikäviä näin keväällä, mutta pian se aika onneksi ohi menee!

    Marge: Kiitos :)

    PiiaS: Kiitos :) Juu brodeeraavakone on ja tykkään ihan hirmuisesti siitä.

    Cride: Kiitos :) Noi tötteröt on kyllä hurmaavia.

    Ahti: Heh heh, eipä oo käyny mielessä ja taidan kyllä suosiolla jättää väliin ;)

    Mia: Kiitos ja kyllä täytyy sanoa, että voinnissa huomaa että elopainoa on vähemmän! Vuorotyössä on puolensa ja puolensa... mutta ehkä mä nyt tässä tilanteessa mieluummin tekisin vähän säännöllisempää työtä.

    Aana: Kiitos <3

    Tuija: Kiitos :) Omat konstini tuolla aiemmin jo toiselle Tuijalle jo kerroinkin. Taitaa olla suurin juttu se että päättää vain ja sitten kun tuloksia alkaa tulla niin se kannustaa lisää :)

    Merja K: Kiitos :)

    Johanna: Kiitos :)

    Liisa: Kiitos :) Aurinkoa odotellessa tässä harmauden keskellä.

    Katja: Kiitos :)

    VastaaPoista
  17. Wautsi, nyt vasta lukaisin tämän jutun. Siis ihan mieletön painonpudotus! Upeeta!!

    VastaaPoista
  18. Sally: Kiitos :) Ja nyt kun pyöräilykausi on jo hyvällä alulla niin toivotaan että hyviä tuloksia tulee lisää ;)

    VastaaPoista