lauantai 2. heinäkuuta 2011

IHANA IHANA LAUANTAI

Olipas kiva pihakirppispäivä! Ystävällinen mieheni lupautui mua tuonne noin 100km päähän kuskaamaan ja kannatti. Ihana ympäristö ja aivan ihania juttuja myynnissä! Muutaman löydön teinkin, mutta niistä sitten tuolla postauksen lopussa. Vanhaa Singeriä olisin kovasti myös halunnut, mutta tilanpuutteen vuoksi se nyt jäi vielä kyydistä. No ehkäpä joskus sen vielä hankin, kun keksin sille paikan. 

Tässä kohtaa ISO KIITOS ihanalle pihakirppiksen järjestäjälle ja Liisalle Vaniljainen-blogiin kun kerroit tästä kivasta tapahtumasta!




Meidän pieni kesäneito oli tietysti mukana reisussa samoin kuin pienempi isoveljensä :)

Tässä kohtaa voin kertoa, että tuon ihanan korituolin ostin, mutta en istunut siinä siksi ettei kukaan muu sitä veisi ;)

Kirppailun jälkeen menimme läheiselle uimarannalle viilentämään takapenkkiläisiä :) 
Näillä meidän 'omilla' rannoilla ei ole laitureita, ja niinpä tämä olikin kiva paikka, kun oli laituri, josta hyppiä. Pieni rinsessakin innostui vallan hyppimään isonveikan perässä. Lähtiessä Juho kysyi, milloin tullaan uudelleen. Kerroin, että ollaan aika kaukana kotoa, niin hän tuumasi, että voidaan muuttaa lähemmäs, on niin hyvä paikka :D


Tässä tämä ihana korituoli on. Just passeli meidän terassille ja talveksikin sille on jo paikka kiikarissa.



Ja onnistuinpa saamaan pitkään himoitsemani ikkunanpokankin, ihanaa :) Yksi ruuduista on haljennut, mutta se ei mua haittaa ollenkaan. Tälle pitää nyt vain keksi joku hyvä paikka...
Yksi löytö on vielä näyttämättä, mutta näytän sen, kun alan sitä tuunaamaan.

Säätiedotus vielä loppuun: kuuma on, hellettä piisaa ja sateet ja ukkoset osaa näköjään kiertää tän meidän kylän aika tehokkaasti. Ukkosesta en niin piittaakaan, mutta pieni sade ei tekis pahaa! Mutta nautitaan nyt, kyllä se kylmyyskin sieltä vielä tulee ja silloin minulla on iso ikävä näitä hellepäiviä.

Leppoisaa viikonloppua!

9 kommenttia:

  1. Ihanan korituolin ostit.
    Lapsilla näyttää olevan hauskaa vedessä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun pääsitte paikalle ja että teillä oli ihana päivä! Ja kiva, että sait mukavia ostoksiakin mukaan! Kaunis kyllä tuo korituoli terassilla ja pokatkin löytävät vielä varmasti paikkansa :)
    Tuo vesalan (?) ranta onkin ihana just lapsille pulikoida!
    Jään odottamaan tuunaustasi innolla ;)
    Mukavaa ja helteistä viikonlopun jatkoa syyskuisesta saksasta..hih ;)

    VastaaPoista
  3. Sylvi; Lapsilla oli tosi kivaa ja aika monta viimeistä hyppyä tehtiin ennen lähtöä :)

    Liisa: Oli tosi kiva käydä! Hauska oli kun mentiin niin äitisi kysyi heti, olenko sun 'blogituttu' :) Harmittaa vähän kun singeri jäi sinne...
    Tuunausta tulee kun saan inspiraation. Yksi entinen tuunaus on vielä työn alla ja taidan ottaa tämän toisen siihen rinnalle ;)
    Mukavaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
  4. Kiva päivä selkeästi! Ja korituoli on kaunis.

    Laiturilta hyppimisestä tuli mieleen, että eilen kun itse hyppäsin, kuului polvesta naks ja sen jälkeen olen ollu jalkapuoli=( En tiiä mikä siinä meni.

    VastaaPoista
  5. Jarna: No voi itku! Toivottavasti ei mitään vakavaa :/ Onhan se riski aina tuo hyppiminen ja lapsille sitä aina teroitankin, että pää edellä ei mihinkään tuntemattomiin vesiin hypellä!

    VastaaPoista
  6. Omaan blogiin jo kirjoittelinkin juuri, mutta laitan suoraan vielä sullekin näin (aiemmin unohtui sanoa), että KIITOS postauksesta, ihana oli nähdä nuo kuvat ja lukea juttusi, näin pääsin itsekin vähän osalliseksi päivään :)

    VastaaPoista
  7. Oi että! oisinpa minäkin päässyt! vaan polven kanssa ei autoilla vielä!
    *tuskaisa*
    Mukavaa pyhäpäivää! Nähdään!
    tuksu-mummeli

    VastaaPoista
  8. Liisa: Ilo oli kokonaan minun puolellani :)

    Tuksu: Oli tosi kiva reissu! Tsempit sulle polven paranteluun <3 Nähdään :)

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo tuoli!
    Helteisiä kesäpäiviä! :)

    VastaaPoista