lauantai 13. lokakuuta 2012

Tildailua ja vanhan tuolin uusi luukki

Kyllä se vain niin on, että tuo Tildailu vie niin mennessään. Viikolla syntyi iltapuhteina iso Tildan enkeli ja hiiripariskunta. Nytkin sormet niin syyhyäis kaivaa vielä kone esille ja tildailla ;)
Tässäpä nämä viikon tuotokset. 



Viime viikonloppuna tein yhteen vanhaan koivurunkoiseen tuoliin uuden päällisen ja tässäpäs kuvaa siitäkin.


Mä taidan nyt laittaa lapset unille ja kaivan vielä kankaat ja koneen esille. 

Lupsakkaa viikonlopun jatkoa!

15 kommenttia:

  1. Voi sinua rakas ja ahkera miniäni :)
    Kiitokset viimoisista!
    ja rentoudu!
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!
    tuksu-mummeli

    VastaaPoista
  2. Voi, miten suloisia!!!<3 Miekin aion lähiaikoina aloittaa tildaurani, kunhan kirja kotiutuu:) Tosin vähän epäilyttää, mitä siitä tulee;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tildailu tosiaan vie mennessään. Aika näpräämistähän se on mutta lopputulos aina palkitsee :) Ja tää on niin hyvää vastapainoa työlle ja kotihommille, hermot lepää eikä arkisia murheita tule siinä mietittyä.

      Poista
  3. Hei Virpi !
    Todella suloisia ovat uudet tildasi ;)
    Itse olen saanut pikku-siskoltani kaksi tilda-enkeliä joululahjoiksi menneinä vuosina. Kovin ovat rakkaita

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen tildaan hurahtanut ihan kokonaan..siis kun tilda kirjan aukaisee niin ei voi kun alkaa suunnitella, että mitä kivaa sitä ompelesi..Minä olen tehnyt ison tilda enkelin taitaa olla pituutta 80cm..ja ajattelin et ostaisin sinkkiämpärin ja sinne se enkeli seisomaan ja kyltti sille enkelille joka toivottaisi tervetulleeksi meille..Itse en kauheasti tykännyt enkä paljoa innostunut siitä uudesta kirjasta..oletko nähnyt sen?? no papukaija siinä oli sellainen joka kiinnostaisi tehdä..Vanha joulukirja taasen on aivan ihana..
    Nuo hiiret on tosi somia ja ihanan väriset vaatteet olet tehnyt niille, ei voi kun huokailla..
    Sellainen jouluomena nauha olisi kiva myös tehdä jouluksi..
    Olin katsovinaan onko uusi joulu tilda kirja ilmestynyt tiedätkö sinä??
    Anteeksi kun innostuin taas mutta kevät tildassa kun on se pannumyssy sekin olisi kiva tehdä..huohh juuri niin kuin sanoit..tildailu vie mennessään :)
    Kummaa kyllä en ole aikoihin ommellut paljoa mitää tildaa, jotenkin kaikki ompelukset on olleet mukamas niin vaikeaa aloittaa mutta nyt sainkin inspiksen kun katselin ihania kuviasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että sain sinutkin taas innostumaan :) Minulla taitaa olla kaikki tähän asti ilmestyneet Tildan kirjat. Itse tykkään erityisesti parista joulukirjasta ja niistä on tullut monenlaista ommeltua. Uudeta joulukirjasta en ole kuullutkaan. Kevätkirjasta mä en oo muistaakseni ommellut mitään, mutta näin ystäväni ompelemia kakkuenkeleitä ja norsuja ja ne oli kyllä aikas kivoja :) Tildan kirjoja kun alkaa selailemaan niin ei olekin osaa päättää mitä kivaa alkais kokeilemaan. Nyt taitaa olla aika joulutildailuille :) Mukavia Tildailuhetkiä sinullekin <3

      Poista
    2. Kiitos...samaa sinulle mukavia hetkiä tildailun parissa :)

      Poista
  5. Tildajutut on kyllä säpöjä, harmi kun ittellä ei taidot (tai kärsivällisyys) piisaa moisiin...kirjat kyllä löytyy hyllystä ;D
    Tuolista tuli tekstillä hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä välillä kieltämättä itselläkin meinaa kärsivällisyys loppua, mutta pienen tuumaustauon jälkeen työ aina alkaa luistamaan ;)

      Poista
  6. Tildat on viehattäviä tyyppejä! mulla vaan jää tekemättä... tuolista tuli ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilemaan vain Riikka ja kohta huomaat kuinka koukuttavaa se on ;)

      Poista
  7. Ihanat nuo hiirulaiset <3. Arvaa kuolaako meidän 6v tuossa vieressä.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Nyt vain kone esille sielläkin ja lapsoselle hiirulaisia ompelemaan. Meillä jopa 15v poika ihastui hiirulaisiin ;)

      Poista