perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi lehti odottaa tarinaansa

Uusi vuosi uudet kujeet. Viime vuotta muistellessani tulee mieleen monia ihania asioita, joita on mukava muistella tulevan matkan varrella. Yksi ihana muisto on se, kun esikoiseni pääsi ripille. Monenlaista muutakin mukavaa on tapahtunut, mutta ei mitään kauhean ikävää, onneksi! Normaalia perhe-elämää ylä- ja alamäkineen oli viime vuosi meidän perheessä. Ja nyt odotellaan uudella puhtaalla sivulla, mitähän tälle lehdelle vuoden aikana tallentuu. Positiivisella mielellä jään odottamaan ja katsomaan...


Kevättä odotan kovasti. Eilen pihalla ollessani katselin ruusupöytää tuoleineen, että siinä sekin odottaa jo kevättä ja pöytään istuvia asukkeja kahvikuppeineen. Vaikka jouluihminen olen viimeisen päälle niin nyt se aika on onnellisesti ohi ja kevät ja kesä jo mielessä. Ihanaa päästä 'kyntämään' pihalle ja katsoa kun luonto puhkeaa taas kukkaan :) Yksi iso urakkakin odottaa meitä heti keväällä, nimittäin talo kaipaa kipeästi uutta maalia.


Yksinäinen tuulimylly seisoo takapihalla kylmissään
ja taitaa sekin odottaa kevättä ja sen tuomia tuulenpuuskia.

Ihanaa uudenvuodenpäivää ystävät!2 kommenttia:

 1. Halaus sinne!
  Mummeli täältä Innalanraitin varrelta toivottelee...
  ja odottaa innolla myös KEVÄTTÄ!

  VastaaPoista
 2. Appivaari tuosta "edellisen puhujan" osoitteesta edelleen ihailee kuviasi. Olet kehittynyt erittäin taitavaksi valokuvaajaksi!
  appi

  VastaaPoista