perjantai 27. toukokuuta 2011

HAAVEITA


Sääksmäki on kuulkaatte aika kaunis paikka asua, etenkin kesällä! Alla kuvassa Sääksmäen silta. Joskus pienenä tyttönä, pohjoisessa asuessani, olin perheeni kanssa lomalla 'etelässä' ja käytiin tätäkin paikkaa ihastelemassa. Eipä tuolloin tyttö tiennyt asuvansa joskus näissä kauniissa maisemissa :)Haaveita täytyy olla, eikös se niin ole. Ois niin ihanaa omistaa mökki veden ääreltä. Pääsis saunasta uimaan ja muutenkin se ois niin mukavaa mennä joskus viettämään vapaata muualle kuin kotiin. Ois arjen askareet ja kaikki tekemättömät kotityöt pois silmistä. 

No joo, haaveet sikseen... ja paluu todellisuuteen. Huomenna töihin tienaamaan, jospa se mökki joskus irtoais ;) Piti olla huomenna iltavuoro, mutta sain tänään soiton töistä ja pyydettiin tekemään pitkä päivä. Mietin hetken ja lupauduin. Korvauksena saan helatorstain vapaaksi. Ja se tietää sitä, että maanantaina, kun huomenna alkava 'työputki' loppuu, pääsen kuuden päivän vapaalle. IHANAA!! Ja jos töistä soitetaan, en vastaa puhelimeen ;) Nyt siis kolmen viikon työtunnit on tehty kahdessa viikossa, että kyllä haipakkaa on riittänyt. Mutta jaksaa jaksaa, pari viikkoa ja pääsen KESÄLOMALLE! Tätä loman odotusta ei kai voi liikaa hehkuttaa :)
Ihanaista viikonloppua teille kaikille Mammankammarissa vieraileville!

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  Haaveita kannattaa olla aina. Sitä ei koskaan tiedä vaikka edes joku haavaista toteutuisi ;)
  Itse "haaaveilen" tällä hetkellä hyväkuntoisesta polvesta sillä odottelen edelleen tähystysleikkaukseen pääsyä. Leikkauspäiväkin jo tiedossa, mutta silti elättelen toiveita peruutuspaikasta, jotta pääsisin nopeammin säryistä eroon. Hassulta varmaan kuulostaa, mutta haaveilen myös pian päästä palaamaan töihin, kunhan tietty ensin polvi kunnnossa, että pystyy täysipainoisesti tekemään hoitotyötä.
  Olet todella ansainnut tuon ensi viikolla koittavan vapaa :)
  Meillä tytöt poteneet tällä viikolla kovaa flunssaa, molemmat käytin lääkärissä...virustauti. Ens viikolla sitten kasapäin tekemättömiä kokeita odottaa heitä. Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa taidan olla mammankammarissa ja kivalta vaikuttaa, joten lisäsinpä itseni lukijaksi!
  Ahkera olet kyllä ollut, mutta ihanat vapaat odottavat.:)
  Aivan ihania kuvia aiemmissa postauksissakin. Olen nyt alkanut innostua puutarhahommista, vaikkei taitoa vielä olekaan..:)
  Tervetuloa vierailulle blogiini!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo siltakuva, kaunis!

  Mukavaa maanantaita ja tsemppiä työrupeamaan :)

  VastaaPoista
 4. No on todella kaunista! Ihanko Suomen San Fransisco, hih ;)

  Koitahan jaksaa pakertaa...ihanaa, kun pitkä vapaa ja sitten vielä se lomakin edessä häämöttää, kyllä sitä sitten jaksaakin kummasti!

  Mullakin tuli ihanasti, kiitos kuun vaihteen, tähän tällainen mukava 2 viikon loma :) Nyt vielä muutama päivä kotosuomessa ja sitten vielä kotosaksassakin monta päivää vapaata!

  Sain siis myös vihdoin käsiini ne sinun tekemät sydämet, kiitos vielä, ovat tosi kauniit ja niin taidokkaasti tehty <3 tämän parempaa sydäntä en osaa minä tällä koneella tehdä ;)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  ps. tosi ihana tuo sinun uusi kuvasi, tosi paljon olet kyllä hoikistunut, vau!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteista kaikille, tasapuolisesti :) Työrupeama on nyt onnellisesti takana, takki on ihan tyhjä, mutta edessä kuusi vapaapäivää! Tän illan pyhitän sohvalla makaamiseen... tai aloitinkin sen jo tunti sitten ;)

  VastaaPoista