perjantai 6. toukokuuta 2011

PERJANTAIN TOUHUJA

Tänään meillä oli kyläyhdistyksen siivoustalkoot. Tarkoituksena siis siivoilla asuinympäristön tienvarsia roskista. Me lähdettiin Iidan kanssa päivällä hyvissä ajoin kantamaan kortemme kekoon. Oltiin vähän liiankin ajoissa, mutta koska oli muuta menoa myöhemmin, niin päätettiin tehdä vähän ennakkoon. Kyllä ihmiset osaa roskata! Aika määrä kerättiin roskaa aina karkkipapereista kameran latureihin ja kenkiin asti. Iida 5v. ihmetteli, miksi jotku heittelee roskia tienvarsille, eikä laita roskiin. Kerroin, että kaikille ei ehkä kotona ole tätä tapaa opetettu ja siihen Iida tuumasi, että meille on. No hyvä, että on menny oppi perille. Ja tämä roskien keräily varmaan vielä tehostaa puhuttua oppia :)


Meidän pieni takoolainen.

Matkalla kuvailtiin kauniita valkovuokkoja.


Kyllä se kesä tulee. Puut ja nurtsi vihertää jo niin kivasti. Ihanaa!!


Illalla Iida oli viettämässä ystävänsä syntymäpäiviä. Sieltä kun kotiuduttiin, pyysin saada ottaa tytöstä kuvan. No eipä tarvinnu paljoa maanitella, kun neiti jo istui rappusilla ja poseerasi :) Meidän tuleva lentoemo... tuli jotenkin vain niin mieleen lentoemäntä näistä kuvista :) No joo, taitaa olla äiten haaveita. Sen olen päättänyt, että lasten ammatinvalintaan en puutu, pääsia että koulua käyvät ja paikkansa tästä maailmasta löytävät jokainen!

Näihin tunnelmiin päättyy tämä perjantai. Nyt unta 'luumuun' ja aamulla seiskaan töihin. Se on siis vuorotyöläisen viikonloppu ohi ja arki alkaa.

Mukavaa äitienpäivän viikoloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Reipas talkoolainen,
  Minkä pienenä oppii sen vanhana taitaa.

  VastaaPoista
 2. Suloisia kuvia, kaunis tytär sinulla :)

  Ihanaa äitienpäiväviikonloppua, vaikka se sinulla taitaakin sujua työn merkeissä. Toivottavasti ehdit edes vähän nauttia äitienpäivästä

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana postaus! Oikein mukavaa Äitienpäivää', vaikka töissä sen vietätkin...
  Ja kiitos taas lasten lainasta :)
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 4. sylvi: Juurikin näin :)

  Merja K: Kiitos, on se aika söpö, vaikka luonetta löytyykin ;) Juu huominen menee iltavuorossa, mutta aamusta saan onneksi nauttia rakkaitteni seurasta!

  Tuksu: Samoin sinne :)

  VastaaPoista
 5. Niin suloinen ja nätti tyttö tuo teidän Iida!
  Ties vaikka äidin haave ammatista toteutuisikin, niin tuntuu olevan ahkera, iloinen ja reipas tyttö, ja huivikin sopii hyvin tyyliin, hih ;)
  Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää sinulle, Virpi!
  ps. rahan pitäisi näkyä heti alkuviikosta tililläsi :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen Iida!:)

  ♥ ONNELLISTA ÄITIENPÄIVÄÄ!♥

  VastaaPoista
 7. Liisa: Niin, tuo huivi sen vaikutelman taisi tehdä minuunkin, hih hih ;) Mukavaa äitienpäivää sinnekin!

  Marge: Samoin sinne :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan keväiset tunnelmat ja suloisin malli.
  Aurinkoista äitienpäivää!
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Oikein hyödyllistä työtä olette tehneet! Todella hienoa yhteiskunta vastuuta! Selvä poseeraaja tuo teidän neiti! Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista