lauantai 19. marraskuuta 2011

NISSET

Huh, olipas urakka siivota talo taas ihmisasumuksen näköiseksi! Viikolla kun ei juuri mitään erikoista ehdi eikä jaksa niin tahtoo jäädä viikonloppuun nämä talon kuosittelut. Siivoamisesta en todellakaan pidä mitenkään erikoisesti, mutta kun urakka on suoritettu, on mielikin hyvä! Sain jopa pestyä valkoiset Ektorpin päälliset :) Ja vielä on aika vuori lakana- ja pyyhepyykkiä odottamassa... ei ole vapaa-ajan ongelmia huomiselle päivälle. 

Siivouksen jälkeen, kun jäätiin pienimmän rinsessan kanssa kaksin, kaivelin nisset kaapista. Ne kaikki neljä jotka omistan. Täytyy taas ostaa pari uutta lisää entisien jatkoksi. Jospa ensi viikonloppuna pitäisin oikeasti vapaapäivän ja lähtisin ostoksille omassa hyvässä seurassa ;)



Vähän punaista ja jouluista hiippii sisustukseen muutenkin. Voi olla, että joku meillä näkee 'punaista' kun jouluiset jutut tulee esille jo näin aikaisin, mutta en välitä siitä vaan nautiskelen tästä joulun odotuksesta, joka on oikeastaan minun mielestäni parasta aikaa koko joulussa. Toki jouluaatto kruunaa sitten koko homman, mutta pian sen jälkeen saa jouluiset jutut väistyä kevään tieltä.


Nautinnollista ja rauhaisaa viikonlopun jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihanat nisset ja nasset ;) Nyt ansaitun siidukan kanssa saunan lauteille akkuja lataamaan!

    VastaaPoista
  2. Ihania joulujuttuja!<3 Minäkin tykkään laitella joulua jo ajoissa, näkee sitten muut punaista tahi ei:) Blogissani on sinulle tunnustus<3

    VastaaPoista
  3. Mä kaivoin kans mininisset, 3, esille uuden hieman isomman seuraksi. Oon ajatellut keräillä niistä vuosien mittaan meidän perheen.... perhe vaan kasvaa edellä! :) <3

    VastaaPoista