keskiviikko 14. lokakuuta 2009

PIKAINEN KIERROS KIRPPARILLA

Tänään töiden jälkeen otin Iidan kotoota kaveriksi ja lähdin Toijalaan kirpparille.
Sain eilen ihanalta appiukoltani muutamia kuvia siellä olleista jutuista, joista tietty kiinnostuin. Siispä katsomaan niitä. No eivät olletkaan/hinta ei ollut, ihan sellaisia kuin olisi pitänyt. Mutta muuta kivaa löytyi :) Iida osti itselleen kivan nuken ja äite löysi iiiihanan Keys-puurasian sieltä HALVALLA, jipii!

No sitten kun ostokset oli maksettu, katsottiin kelloa ja todettiin (lue minä totesin), että vielä ehditään Koskiin kirpparille, joten eiku wolkkarin nokka kohti Valkeakoskea. Ja sieltä sitten löytyi kirpparilta aivan ihana kynttilälyhty ja jotain muutakin :) Kannatti ajaa pien mutka! Alla kuvassa tärkeimmät ja ihanimmat löydöt tältä päivältä eli tuo lyhty ja ihana avainlaatikko! Oon niin tyytyväinen!!
Tän pienen söpösen rinsessan kanssa me reissu tehtiin ja kivaa oli. Iidasta on kehkeytynyt hyvä kirpparikaveri, vaikka ikää ei vielä paljoa olekkaan. Kummasti hän omat hienot löytönsä siellä tekee.

Kun kotiuduttiin niin isoveikka Tuomas oli paistanut lättyjä ja ne maistui niin hyvälle :)
Kiitos Tuomas!

Mä täällä olen peiton mutkassa oman äiteen tekemät villatossut jalassa ja paikkoja särkee niin vietävästi. Saas nähdä iskeekö lentsu...


1 kommentti:

  1. Taisin lukea tämän jutun liian myöhään! Olisin voinut tulla "paikkoja" hieromaan olon helpottamiseksi!
    appi

    VastaaPoista