torstai 26. toukokuuta 2011

ONNEN PÄIVÄ

Tänään on onnen päivä! Monestakin syystä...
Ensinnäkin on paistanut aurinko :)  Ja minulla alkoi vapaa, tosin vain huominen perjantai, mutta jo kahden työpäivän jälkeen vapaapäivä tuntuu kivalta. Oli  kiva käydä töissä, kun tiesi ettei tarvitse 'raataa' itseään ihan väsyksiin! Ja sitten...


...pihalla on vain niin kaunista! Kirsikkapuu on täydessä kukassa ja kukinnon perusteella voi odottaa hyvää satoa. Ja vielä aika pienet Norjanangervot kukkii niin ihanasti.
 

 Katsokaa vaikka :)


Ja sitten ihana ihana riippahernepuu on vihdoin täydessä lehdessä ja...

 ... sekin pukkaa jo kukkaa!


 Ja pisteenä iin päälle, syreenit alkaa myös olla kukassa. Voi aah ja autuus, kyllä tää kevät on ihanaa aikaa! Tänään, tässä illan suussa, kun kävin tuossa tien varressa näitä syreeneitä kuvaamassa, ajattelin että taidankin olla kevätihminen. Olen aina luullut olevani kesäihminen, mutta kyllä tää kevät vain saa taas ihmisen eloon ja suupielet ylöspäin, rankankin talven jälkeen ;)


Ja sitten se varsinainen ilon aihe. Sain vihdoin ja viimein kauan haaveilemani vanhan polkupyörän! Ja tässä kohtaa taas toisen romu on toisen AARRE! Oli töissä yksi päivä puhetta vanhasta pyörästä ja yksi työkaverini sanoi, että heillä on niin ruma vanha pyörä pihassa ja hän veisi sen kaatopaikalle, mutta mies ei ole vielä suostunut. Huh sanoin minä ja kerroin haaveilleeni jo pari vuotta tuollaisesta 'kaunottaresta' puutarhassani. Kannatti, sillä työkaverini sanoi kysyvänsä mieheltään antaisiko hän pyörän minulle. No tänään aamulla töihin mennessäni sain ilouutisen... saan pyörän. Kerroin hakevani sen autolla, kun työkaveri asuu työmatkani varrella, mutta hän sanoi tuovansa sen, tulee samalla hyvä lenkki. No, mä käsitin, että hän ajaa pyörän meille ja kävelee kotiin, mutta eihän tuota pyörää voi ajaa. Hän siis talutti pyörän meille 3km ja käveli sitten vielä kotiinsa takaisin. Ja maksua ei pyörästä huolittu. Kuulemma hyvä juttu, jos joku tulee tällaisesta niin onnelliseksi kuin minä kehuin tulevani. SIIS TÄÄ ON NIIN IHANA JUTTU! Joskus meikullakin voi näköjään käydä hyvä tuuri :) Pyörä vaati pari pientä hienosäätöä (penkkiä alemmas ja tuo heijastin takapyörästä pois) ja kukat  kyytiin ja siinä se on! Tulette varmasti vielä kuulemaan ja näkemään tästä aiheesta...


... tästä kesä voi alkaa...

Ihanaa viikonloppua kaikille :)

15 kommenttia:

 1. Niin se kesä lähestyy! Hauska seurata, kuinka se etenee... Täällä meillä esim. syreenit ovat vasta pienen pienellä nupulla....

  VastaaPoista
 2. Satu: Eiks vaan olekkin :)

  Marjukka: Pienin, mutta toisaalta aika vikkelin askelin se etenee. Joka päivä huomaa aina jotain uutta ja se just on niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuden pyörän omistajalle. Aivan ihana pyörä. Minä ajelisin tuolla ja nauttisin maisemista ja elämästä, ihan hissukseen, naatiskellen. Miten sinä ajattelin ajella:)? Ihana on

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, tulinpas hyvälle tuulelle :)
  Minäkin käyn meillä pihalla nuuhkimassa tuomet ja syreenit. Melkein (no, vaan melkein) harmittaa lähteä reissuun JUST nyt kun nuo kukkii!!

  VastaaPoista
 5. Kaaponkammari: Kiitos :) Siis tällä ei ajella vaan se jää pihalle 'somisteeksi', mutta ei ihan tuommoisenaan... perästä kuuluu ;)

  Rilla: No olipas kiva, että sain jonku hyvälle tuulelle höpinöilläni :) Oikein ihanaa reissua telle!

  VastaaPoista
 6. Suloisen kukkiva kuvasarja, kauniita ja herkkiä.
  Hienoa, että sait sen pyörän ja toiveesi toteutumaan. Jään innolla odottamaan, minkalaiselta se hetken kuluttua näyttääkään:)
  Nautihan olostasi!!!!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava pyörä, onnen tyttö!

  Kauniisti kukkkii teillä myös norjanangervot, eilen kun vein ulos pyykkiä kuivumaan, piti vielä illan päätteeksi nokka työntää angervopuskaa ja nuuhkaista..ahh..tuoksuvatkin, mutta ei toki niin hyvälle kuin syreenit.Huoh..ne ei vaan oikein maljakossa tahdo kestää kauaa.

  Samoin sinulle mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Aana: Idea pyörää varten on valmiina, mutta vielä kun saan sen toteutettua niin kuvia pukkaa :)

  Tuija: Jep, kerranki lykästi :) Oli niin ihana syreenien tuoksu illalla kun tuossa puskien katveessa kävelin, että viimeistään siinä kohtaa tuli niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 9. Olipas kivaa luettavaa, tuli itellekin hyvä mieli!!! Ja tosiaan toisen romu on toiselle aarre - pyörähän on munkin mielestä oikea aarre ja ihanuus!!!

  Niin ja sulla on muuten ihan uus lookikin;) huomasin jo sen tuolla mun blogissa aikaisemmin, mutta nyt vasta ehdein kommentoimaan tänne - hyvältää näyttää sekin!!!!

  VastaaPoista
 10. Sanna-Riikka: Kiva juttu että saa muillekin hyvän mielen :) Siis pyörä tosiaan on niin aarre niin aarre! Ensi viikolla onkin paljon vapaata ja jos säät sallii niin pihahommia on tiedossa ja tietysti pyörän fiksailua ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat ja niin kesäiset tunnelmat.Pyörä on löytö!
  Ilona

  VastaaPoista
 12. Ihana onnenpäivä :) Ja niin kauniista kaikki kukkii jo! Mukavaa viikonloppua ja toivotaan, että aurinkoista sellaista!

  VastaaPoista
 13. Ihana vanha pyörä!
  Kyllä se vaan on, että mitä joku toinen ei todellakaan tarvitse...tekee jonkun toisen todella iloiseksi.

  VastaaPoista