lauantai 9. heinäkuuta 2011

VIIKON VARRELTA

Kiva viikko alkaa lähestyä loppuaan. Isoveikka perheineen on lomaillut meillä tämän viikon ja tänään on se päivä, kun he lähtevät valumaan kohti kotia. Ensin Helsinkiin ja sieltä sitten huomenna 'rapakon' taakse. Saapas nähdä milloin taas tavataan... toivottavasti pian!

Viikkoon on mahtunut monta mukavaa hetkeä: serkusten ja myös aikuisten iloinen jälleentaapaminen, hulluttelua, mustikan poimintaa ja sen seurauksena herkullista piirakkaa, onkimista ja hieno saalis, uimista, aikuisten kivoja jutustelu hetkiä, jotka jatkuivat pitkään viilentyvään ja hämärtyvään iltaan.Keskiviikkona vierailtiin Visavuoressa, Emil Wikströmin taiteilijakodissa ja ateljeessa. IHANA paikka! Suosittelen käymään, jos näillä kulmilla liikutte. Ateljee on hieno ja hulppea. Harva taiteilija taitaa nykypäivänä tällaisissa puitteissa työskennellä. Myöskin taiteilijan koti on aivan ihana, samoin puutarha, puhumattakaan maisemasta järvelle. Alla muutama kollaasi Visavuoresta.

 Uusille lukijoille tervetuloa mukaan Mammankammariin ja kiitokset arvontaan osallistuneille! Ja arvontaanhan voi osallistua vielä ad. 15.7 asti :)

Mukavaa ja aurinkoista lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Teillähän kiva viikko on ollut :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan kuuloinen viikko teillä takana.
  Paljon olette kerinneet kokea ja touhuta.
  Olen itsekin käynyt Visavuoressa muutamana kesänä, ei voi kuin sanoa, että fantastinen paikka:)

  Aurinkoista ja lokoisaa lauantaita sinnekin, minä lähden iltaan töihin, nyyyhh!!!

  VastaaPoista
 3. Mirka: Kyllä oli kiva viikko :) Ikävä tulee vielä monta kertaa ennen seuraavaa tapaamista!

  Aana: Visavuori on kyllä aivan upea paikka! Ei voi käsittää, että joku onnellinen on asunut toista sataa vuotta sitten tuollaisessa miljöössä.
  Työniloa sinulle :)

  VastaaPoista