sunnuntai 4. joulukuuta 2011

4. JOULUKUUTA

Täällä on vietetty touhukasta, mutta leppoisaa viikonloppua. Perjantaina tämä mamma kävi tuulettumassa mukavassa seurassa ja oli kiva ilta. Eilen sitten aamulla reippaana touhuamaan kotihommia. Olikin kiva touhuilla, kun tiesi ettei ole kiirus mihinkään. Isot lapset hoiti ruokahuollon ja mä siivoilin hiljalleen ja järjestelin paikkoja :) Jouluvaloja laittelin lisää ja vielä ois jotain hommaa silläkin saralla.

Tänään laulattelin ompelukoneita. Ystävä tilasi neljä lampunhuppua ja vielä yksi huppu menee eri osoitteeseen. Eli siis viisi lampunhuppua syntyi tänään. Sitten siihen päälle pari keittiöpyyhettä ja leipäkoriin liina.  Omaan keittiöön tein tuon Makeaa Joulua keittiöpyyhkeen pellavasta. Ihan kiva kaveri tuolle puna-valkoiselle pyyhkeelle. Mukava lahjaidea: keittiöpyyhe + leipäkoriliina :)


Kävin viikko sitten Tampereella, jossa tapasin ihanan blogiystäväni Sallyn. Sally tästä tapaamisesta jo omassa blogissaan kertoikin. Oli ihanaa tavata hänet livenä! Olemme 'tunteneet' toisemme jo useita vuosia, ensin huutonetissä tehtyjen kauppojen kautta ja myöhemmin blogimaailmassa törmänneinä. Tapaaminen oli valitettavan pikainen, koskapa minulla oli kiirus eteenpäin. Mutta ei hätää, sovittiin jo että tavataan joskus oikein ajan kanssa :) No niin ja tästä sitten toiseen asiaan. Tuona samaisena perjantaina käytiin vanhimman rinsessan kanssa ostoksilla muutamassa sisustuskaupassa, joista tarttui mukaan mm. ihania pieniä jouluisia koristeita, sinkkisiä tähtiä ja sydämiä, punaisia sydämiä, kanelitankoja, kynttilöitä, rottinkinen servettikori, tyynynpäällisiä yms. Keräilin eilen jotain juttuja asetelmaksi tähteen, jonka muuten eilen maalasin valkoiseksi. Samalla suhautin Sallylta ostamani hopeanväriset vanhanajan kynttiläpidikkeet valkoisiksi ja ovat nyt tosi kivat. 

Tänään kipaisin pikaisesti Ideaparkissa. Tarkoituksena käydä ostamassa nauhoja ja lisää spraymaalia. No nauhoja sain, mutta valkoiset maalit oli loppunu. Taitaa olla aika suosittua tuo valkoinen spraymaali ;) Ihan vaan vanhingossa jalkani kuljettivat minut Hemtexiin ja sieltä mukaan tarttui jouluiset verhot olohuoneeseen ja muutama köyhänhopeinen tuikkulyhty. Oli pakko ostaa kun halvalla sai! Samalla reissulla löysin vielä itselleni uudet saappaat ja takin. Sellainen pikainen reissu se oli, mutta tehokas :)


Tässä nämä uudet, niin halvalla saadut lyhdyt ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa ystävät! Ai niin ja sehän on vain huominen töitä ja sitten onkin taas vapaapäivä ja meillä juhlitaan pojan synttäreitä. Ensi yönä tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun meidän toiseksi nuorimmainen kultakimpale syntyi.

Nyt nukkumaan, joten
Hyvää yötä!

2 kommenttia:

 1. Onnea 10 vuotiaalle !
  Tulipa hienot lampun huput :)
  Mikä se Ideaparkki on kun niin mni sanoo siellä käyneensä?
  Täällä ei oo ko Santaparkki ja poroparkki taitaa olla siinä heti vieressä ;)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita tekstiilejä olet tehnyt!:)
  Kauniit lyhdyt löysit:)
  Paljon onnea 10-vuotiaalle ja ihanaa päivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista