sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Käsinuket ja ihana kirje

Syksyllä jossain vaiheessa oli postilaatikossa tällainen kirja. Pienin rinsessa on selannut kirjaa ahkerasti ja ihaillut kovin noita käsinukkeja. Ja onpa tainnut aika monta kertaa pyytää äitiä sellaisia tekemään, mutta aikaa ei muka ole ollut. Tänään sain yhden ison homman tehtyä (kyläyhdistyksen viime vuoden tilit vuosikokousta varten) ja sen jälkeen aika oli kypsä ja niin alettiin väsäämään käsinukkeja. Rinsessa valkkasi kankaat ja suunnitteli silmät yms. Hauskaa puuhaa :)


Kävipä sitten niin, että isoveikkakin innostui näistä. Juho on tosi taiteellinen lapsi. Soittaa kitaraa, rumpuja, näyttelee, kuvailee ja tekee hienoja videoita. Lauantai aamuna tuo poika teki minusta sulaa vahaa jutullaan siitä, kuinka paljon hän hyötyisi omasta läppäristä. Isin koneella kun tahtoo olla ruuhkaa ja videoiden yms. teko tahtoo jäädä aina kesken. Ja minä sitten hellyin ostamaan tuolle mukulalle oman koneen :/ No kerran se kirpasee ja hyvään tarkoitukseen varmasti tulee!

Siinä ne mun pienet, sulassa sovussa.

n

Ei aikaakaan kun nuket oli valmiit, niin jo oli teatteri pystyssä yläkerrassa ja kuinkas muuten kun rokkikonsertin merkeissä :)

Loppuun vielä ihana kirjelappunen, joka minulle tänään lennähti. Mun pienin rinsessa osaa jo vähän lukea ja kirjoittaminenkin sujuu sen verran hyvin, että ainakin äiti ymmärtää viestin. Meillä oli muuten tänään pannukakkua iltapalaksi ;)


Iloista alkavaa viikkoa!


12 kommenttia:

 1. Hienoa!
  Aamulla rinsessalle on sitten kaurapuuroa Vilpun kera!

  VastaaPoista
 2. Oih mikä viesti ja upeat nuket!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Nuo on just ihania leikkejä, kun saa käyttää mielikuvitustaan, eikä konsepti ole valmiiksi kirjoitettu !
  Kyllä ne pojat osaa kietoa äitin pikkusormen ympärille , miedän murkku poika ei ole vielä kinunnut omaa konetta...
  Aivan ihana viesti ; oih :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kirjoitus, suloista kun lapset keksivät noita omia juttujaan, ei sitä enää muista tuota aikaa, kun omat on jo niin isoja.
  Oikein mukavaa talven jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 6. Ihanan kirjeen olet saanut :)

  Mukavia nuo tekemänne käsinuket...ei ihmekään, että pian oli leikit pystyssä :)

  Mukavaa talvista viikkoa koko perheelle.

  -Helinä-

  VastaaPoista
 7. Ihana viesti oli lennähtänyt - pakkohan sitä on tehdä pannukakkua :-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 8. IHANA IHANA IHANA!!!! <3

  Voi mikä kirje ja mitä sulosia nukkeja!
  Pannari on namia, meilläkin syötiin viikko sitten ;) Pitäis tehdä useamminkin!

  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 9. Oi,niin suloista! Muistan hyvin,kun meidän lapset leikkivät teatteria. Ihanaa,kun "muistutit". Iloista päivää teille!

  VastaaPoista
 10. Kivoja juttuja! Tuo kirje on aivan huippu! Säästä ihmeessä, harmittaa kun itsellä ei tullut säästettyä lasten ensimmäisiä kirjoituksia...

  VastaaPoista
 11. Hienoja käsinukkeja ja kertakaikkiaan ihana kirje, huippusöpö! Mutta tässäkin tulee hyviä uutisia sisältävä viesti: olet voittanut arpajaisissani lautasliinakorin! Onnea!!! Laitatko osoitteen minulle marsanpostit@gmail.com, niin lähetän korin sinulle postissa. Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 12. Eihän tuollaisille pyynnöille voi sanoa ei ;D Hauskoja käsinukkeja!

  VastaaPoista