sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uudet ihanat verhot

Heipsan taas pitkän tauon jälkeen! Kevät etenee hurjaa vauhtia ja vireystasokin tuntuu lisääntyvän :) On tullut mm. siivottua kaappeja ja aika määrä leluja ja sisutustavaraa on lähtenytkin kiertoon. Mistä sitä tavaraa aina kertyykin niin mahdottomat määrät? Vielä ois varmasti ylimääräistä kiertoon laitettavaa joten kaappien ja varaston siivous siis saa jatkoa, ehkäpä jo tänään. Tosin ois kyllä aika ihana ulkoilukelikin, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, ihanaa!

No asiaan sitten. Mä olen kauan etsiskellyt sopivia verhoja olohuoneen erkkeriin. Monet kerrat on nettikauppoja katseltu, tuloksetta. Haussa oli valkoiset 'rullakapat'. Monia ihania oli kyllä tarjolla, mutta hinnat on aika suolaisia kun neljä verhoa piti ostaa. Ja monissa kapoissa on tekstiä/kuviota, jotka on jotenkin niin hallitsevia, että mieluisia verhoja ei oikein löytynyt. Mutta eilen sitten mentiin Ideaparkkiin ihan muissa asioissa ja Hemtexin kohdalla onneksi pysähdyin ja siellähän ne mun verhot sitten odotti :) Edulliset ja vielä -20% hinnasta pois niin mukaanhan ne lähti. Ja sitten äkkiä kotiin siivoamaan että saa uudet verhot ikkunaan. Ja tässäpä teille muutama kuva erkkeristä uusissa verhoissaan ja pitihän sitä järjestystäkin samalla vähän pyöräyttää. Mun mielestä siitä tuli aika kiva :)
Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on avaran ja valoisan näköistä.

  Uudet verhot istuvat loistavasti muun kalustuksen kanssa, ovat niin kevyet ja ilmavat....kesäiset, onnistunut ostos!!!!!

  Nautihan tänään auringosta ja keväisestä ilmasta, muista, että sunnuntai on MYÖS lepopäivä:)

  Ensiviikkoon!

  VastaaPoista
 2. Heippa pitkästä aikaa! :)
  Tosi ihanat verhot! Ja sopivat kuin nakutetut teille näin kuvista päätellen.
  Muutenkin on niin kaunista teillä.
  Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Ihanat verhot - onnistunut löytö!!!
  Nuo sopisivat kyllä meillekin.
  Olen ommellut rullaverhokapat keittiöömme ja vaihtelen niihin nauhoja tunnelman mukaan. Laitoin niistä muutama päivä sitten kuvia blogiini - tervetuloa katsomaan :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia kodistanne :)

  -Helinä-

  VastaaPoista
 5. On kyllä kauniit ja kevyet verhot, sopii mainiosti :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit verhot olet löytänyt ja kalusteetkin vaihtaneet paikkaa.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa vaaleutta <3 :) Mulla on mennyt tää sun postaus ihan ohi, yleensä käyn het kurkkimassa, onneksi vielä ei oo myöhäistä ;D

  Mukavaa viikonjatkoa ;)!!

  VastaaPoista
 8. No on kauniit verhot ja kaunis erkkeri!
  Niin seesteistä ja harmonista...ihana tunnelma!

  VastaaPoista