sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tunnustus ja muita höpinöitä


Kiitokset alkuu edelliseen postaukseen kommentoineille! Kiva huomata, että joku tätäkin vielä lukee, vaikka päivitykset on tätä nykyä ollut tosi harvassa. Ja uusia lukijoitakin on mukaan tullut, tervetuloa seuraamaan Mammankammarin kuulumisia! Jospa näitä postauksia alkais taas tippumaan kun kevät tulee ja virtaakin tuntuu taas vähän enemmän olevan kuin pimeänä talviaikana.


Sain ihanan tunnustuksen Annelta blogista Meidän perhe.

Ja mun tehtävä ois sitten antaa tunnustus eteenpäin viidelle alle 200 lukijan suomalaiselle blogille.

Laitetaanpa siis tämä ihana tunnustus seuraaville kivoille blogeille joita itsekin seuraanMaisemia eilisen lenkin varrelta. Kovin on vielä talvista, mutta aurinko armas se nyt kuitenkin paistelee ja toivoa keväästä ja kesästä on. Usko oli kyllä viime viikolla jo mennä kun lunta tuli reippaasti lisää, mutta jospa tää tästä sulais nyt hiljalleen pois. Niin kovasti tekis jo mieli upottaa sormet multaan...


Pieni neiti tykkää kovasti pyöräillä. Pitää varmaan kohta taas vaihtaa kävelylenkin juoksulenkkeihin kun neitin vauhti on sellainen ettei kävellen perässä pysy :)


Maitolaituritkin odottaa jo selvästi kesää ja kukkasia koristuksekseen.


Tässä pyhien aikana on ollut taas aikaa miettiä asioita ja elämää eteen- ja taaksepäin. Mihin ne nuo vuodet katoaa? Esikoinen suunnittelee kovasti oman asunnon vuokraamista. Hinku kokeilla omia siipiä yhdessä poikaystävän kanssa on kova. Haikeaa, mutta niinhän sen elämän kuuluu mennä... lapset ovat lainaa vain. 15 vuotta täyttävä nuorimies pääsee kolmen viikon päästä ripille ja nuorimmainen tiputtelee jo hampaitaan ja on oppinut lukemaan. Mihin ne mun vauvat katosi? Kai tämä kaikki tarkoittaa sitä, että minusta on kovaa vauhtia tulossa vanha vai pukkaako se mammalle neljänkympin kriisiä? ;)

Joo taidan vaihtaa aivot nyt vapaalle ja leipoa kakun. Mies lupasi kuntosalilta tultuaa tehdä pizzaa, joten herkkuilta on TAAS tiedossa. Huomenna täytyy varmaan sitten jo raahautua itselläkin jumppaan ettei ala housunvyötärö ahdistaa ;)

Leppoisia viimeisiä vapaita teille ihanaisille!

8 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä ulkoilu kuvia. Tulin lenkiltä itsekkin juuri. Hyviä pääsiäisen loppulomapäiviä sinullekkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäisen jatkoa Wanhasta Mummulasta toivottelee Appisi

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta Virpi! :)
  Kovasti seuraan mammankammarin tapahtumia, vaikka harvemminkin postaat.

  Juuri mietin viime viikolla sitä, miten joskus esimerkiksi 11-vuotiaana, vanhempia tyttöjä ihaillen katsellen, ei voinut kuvitellakaan miltä mahtaisi esimerkiksi 18-vuotiaana näyttää ja millainen silloin mahtaisi olla jne.

  Mutta mutta, kuinkas nyt. Voin vallan mainiosti kuvitella itseni kymmenen vuoden kuluttua tai vaikkapa jo mummina lapsenlapsille..!?!
  Kait tämä on sitten sitä vanhenemista...;)
  Ja elämään kuuluvaa kriisinpoikaa.

  Ihania kevätpäiviä sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. kiitos tunnustuksesta. Sainkin sen jo kerran:)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia :)

  Musta tuntuu kyllä kanssa että lapset kasvaa silmissä, mutta ittestä ei kyllä tunnu yhtään vanhemmalta kun 10 vuotta sitten....ei vaikka synttärit taas lähestyy. Pitäs kyllä vissii :P

  Aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon tunnustuksesta!<3

  Minustakin tuntuu, että aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Tänään katsoin pieni tyttösiäni ja mietin, että miten niin he voivat täyttää kesällä jo 4 vuotta, mihin ne vauva-ajat oikein meni?

  VastaaPoista
 7. Täällä samaisia ajatuksia lapsen kasvaminen on niin hurjan nopeaa, onneksi on hetket joihin kiinni tarttua.
  Aurinkoa!
  Ilona

  VastaaPoista
 8. Kuule Virpi, me ollaan jo sillä tasolla täällä meillä, että talo on myyty, koska rupes olemaan enemmän tyhjiä kuin täysiä huoneita. Haikeeta, ihan älyttömän haikeeta, 16 vuotta ja itserakennettu talo, ihana puutarha ja kaikki, mutta aika aikansa kutakin, nyt eteenpäin, ei tässä vielä olla vainaita.:) hih..
  Mulla on myös ollut blogi vähän hunningolla, en ole jaksanut edes näitä tunnustuksia jakaa, vaikka on näköjään tullutkin, pitäsköhän reipastua ja räväyttää kaikki kerralla.
  :)
  aurinkoista kevään jatkoa sinulle Virpi.

  VastaaPoista