lauantai 9. kesäkuuta 2012

Muutoksien aikaa


Moikat taas pitkästä aikaa! Viimeisestä päivityksestä on aikaa kuukausi, hui. On ollut aika kiireinen ja muutoksien täyteinen kuukausi, mutta nyt alkaa jo helpottaa. Koulut on onnellisesti ohi ja lapset kesälaitumella. Pienin vielä joutuu aamuisin heräämään päiväkotiin, mutta parin viikon päästä hänkin pääsee ansaitulle kesälomalle ja sitten elokuussa hän aloittaa eskarin. Itsellä vielä kolme työntäyteistä viikkoa edessä ja sitten kesälomalle, jipii!

Muutoksia on tapahtunut joo. Esikoinen muutti viikko sitten ensimmäiseen omaan kotiinsa kaupunkiin. Onneksi ei mennyt merten taakse vaan on kauppamatkan varrella niin voi käydä ohi kulkiessaan moikkaamassa :) Kauniisti hän on asuntoaan yhdessä poikaystävänsä kanssa laittanut. Tänään aikoivat juhlia tupareita ja meidät 'vanhuksetkin' sinne nuorten joukkoon kutsuttiin :) Katsotaan ehditäänkö juhliin mukaan, koska tänään juhlitaan myös ihanan työkaverini häitä. 

Jotenkin oudoltahan tämä viikko on tuntunut kun yksi on joukosta vähempänä. Tai oikeastaan kaksi, koskapa poikaystäväkin on meillä talven 'korteeria' pitänyt. Pienemmät tytöt on tyytyväisiä tilanteeseen kun saivat nyt vihdoinkin omat huoneet :) Mua vähän jänskätti, miten pienin prinsessa nukkuu yönsä omassa huoneessa kun aina on ollut kaveri, mutta hienostihan se on sujunut ja vain yhtenä yönä hän on hiipinyt meidän viekkuun. Tämä huonejärjestyksen muutos tietää tietysti sisustus hommia, mutta sehän on vain mukavaa mamman mielestä. Tosin vielä en oo jaksnu asiaan paneutua ja taidan suosiolla jättääkin sen loma-ajan asiaksi. Saa sitten kunnolla keskittyä asiaan :)

Laitetaanpa tähän muutama kesäinen kuva pihalta. Kukkasia on laitettu, kukkapenkkejä kaivettu ja nyt odotellaan, että nää kelit muuttuis oikeasti kesäisemmäksi ja tulis kunnolla auringonpaistetta ja lämmintä!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja te kellä aurinko paistaa, 
niin nauttikaa siitä minunkin puolesta :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kesäsisiä kuvia ja tunnelmia pihalta!
  Onhan siinä aina tiettyä haikeutta, kun yksi lentää pois pesästä, mutta ihana nähdä kun sitten innoissaan laittelvat omaa ja huomata että pärjäävät ja ovat onnellisia :)
  mukavaa viikonloppua sinne, täällä on kylymä ! hrrr...

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea ripille päässeelle ja onnellista kesää :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla "pitkästä" aikaa! (Tähän kuuluis jokin nauruhymiö, mutten osaa niitä käyttää!)
  V. 1972 Taivakoskella Virkkusen koululla oli lunta pensaitten oksilla ihan niinkuin tuossa yhdessä kuvassa (norjanangervo ???)
  Appi

  VastaaPoista
 4. Niin se aika vain memee, lapset kasvaa ihan vauhdilla!
  Aivan ihanan kesäisiä kuvia:) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle Virpi:)

  VastaaPoista
 5. Niin se aika kuluu (ja naiset vanhenee :P)!

  Ihanalta näyttää teijän kesäset terassit ja pelit :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä pihakuvia! Nuo valket kalusteet ovat niin kauniita :) Mukavaa kesänjatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kaunista on kyllä teidänkin pihalla, ihanaa kun on kesä! Meillä myös rippijuhlat tiedossa heti heinäkuun alussa ja toinen 18. palaa kotiin vuoden vaihto-oppilas matkaltaan Japanista. Näin ne lapset kasvavat :0)

  VastaaPoista