torstai 18. heinäkuuta 2013

Hölläily torstai


Viides lomapäivä. Tänään päätettiin pitää hölläilypäivä ja siispä suunnistettiin kävellen läheiselle rannalle. Otettiin rannalta tuolit ja varjo ja johan siinä oli kiva päivää paistatella :)

Surffarikokelaita oli paljon. Rannalla vuokrattin lautoja ja ahkerasti niin isot kuin pienetkin niitä siellä kokeili. 


Me ei surffattu, ei laudalla eikä netissä vaan nautittiin auringosta! Se tunne, kun makaat silmät kiinni ja aurinko lämmittää ihoa, mukavaa rauhallista musiikkia kuuluu taustalla ( ja mukavaa puheen sorinaa monella eri kielellä) ja aallot kuohuu rantaan. Se tunne on ihana!

Jukka-isi lataa akkuja ihan satanen lasissa tulevaa syksyä varten :) ja on niin ihana, etten ois voinu parempaa miestä itselleni saada, rakastan!


Ja mahtavaa joskus kokea sekin, että palvelu pelaa. Tilattiin ruokaa ja sekin tarjoiltiin siihen paikkaan mihin ahterin oli asettanut. Nuorimies tuli ja sanoi: Your diner is ready :) Ihanaa!


Rannalla viihdyttiin melkein 6 tuntia ja hyvät rajat saatiin ;) Sitten hotellille suihkuun ja ei kun menoksi. Kaupunkiin ajeltiin bussilla ja tehtiin vielä vähän ostoksia, jonka jälkeen suunnattiin vanhaan kaupunkiin. Kierreltiin pieniä viehättäviä kujia ja käytiin syömässä. 
Kun ruokailut oli hoidettu, lähdettiin kiiruhtamaan bussille. Kiirus loppui Vävypojan kohdalla, kun paikan omistaja kysyi suomeksi "oletteko käyneet koskaan täällä?". No ei oltu, mutta nyt mentiin ja olikin ihan hauska visiitti :) Juteltiin tovonen ja tehtiin tietysti vähän tuliaisostoksia. Sitten lepsuteltiin taksi jonoon. Olipa miellyttävä kokemus tuo taksimatka Italian taksikokemuksen jälkeen! 


Siinäpä se päivä oli. Ihana päivä kuten kaikki muutkin päivät. Nyt nautitaan vielä lämpimästä illasta tovonen ja huomiselle keksitään ihan varmasti jotain mukavaa!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Aivan ihanaa on lukea että teillä on mukavaa siellä!
  Ilo irti siellä kuuluukin ottaa! Ja kaikesta!!
  Niin me teemme täällä...lähdetään mekin huomenna omille retkille, lasten kanssa :)
  mummeli+joukot!

  VastaaPoista
 2. Terkut vielä Iidalta ja Vaarilta! Ei maltettu vielä mennä iltasadulle, kun Mummi kertoi, että blogikin on päivitetty

  VastaaPoista
 3. Olette tosin nauttineet. Iloitkaa ja nauttikaa myöskin viimeiset lomapäivät!!!
  mummeli papparaisen kanssa

  VastaaPoista