lauantai 19. lokakuuta 2013

Remppa etenee


Laitetaas vähän päivitystä rempan etenemisestä. Äitikin sieltä jo tänään soitteli ja kyseli miten etenee :) Kiirus viikko on ollut. Itse oli alkuviikon töissä, mutta Jukka on ahertanut keittiön kimpussa koko viikon. Tuomas on ollut tosi isona apuna. Ilman Tuomasta tämä ei ois kyllä onnistunut. Poika on niin näppärä ja tekee siistiä jälkeä asiassa kuin asiassa. Minun osuus on ollut ruokahuolto, siivous ja kaupoissa juokseminen. Juho 11v on ollut minulle isoksi avuksi, kun on käyty Ikeassa vielä tavaraa hakemassa ja yksin kun noita isompia juttuja on hankala nostella auton kyytiin. 


Viime sunnuntaina pojat laitteli tasoitetapetit lasikuitutapettien päälle ja maanantaina Jukka maalasi ne. Tiistaina kun tuolin töistä niin olikin jo ihanat uudet tapetit seinässä. Mä niin tykkään tuosta tapetista ja ne sopii meidän keittiöön kuin nenä päähän. Siinä isä ja poika yhteistuumin tekee hommia.Keskiviikkona sitten alkoi kaapien kasaus ja tästä jääkappi/ pakastinseinältä aloitettiin. Isoin homma olikin noiden isojen kaapien kasauksessa. 


Torstaina saatiin loput kaapit koottua.


Iida oli alkuviikon mummilassa 'turvassa' ja torstaina meillä molemmilla oli jo niin ikävä, että päätettiin ottaa pieninkin pyörimään tähän pölyn keskelle. Käytiin hakemassa hänellekin vähän 'rakennnuspuuhaa' että aika kuluu :)


Tässä vielä kuvaa tuolta seinältä, missä on jääkaappi, pakastin ja mikro. Ihanaa kun kaikki kodinkoneet intekroitu! Vetimet puuttuu vielä yläkaapeista ja mikron yläpuolella olevasta kaapista ja niihin tuleekin nupit eikä tuollaiset kuin laatikoissa ja jää- ja pakastinkaappien ovissa.Liesinurkkaus onnistui nappiin ja mä niin tykkään tästä. Peitelevyt tulee vielä uuniin molemmin puolin.


Isännän tuumaustauko. Kyllä se on ollut ahkera. Pitkiä päivä on tehnyt ja minä olen myötätunnosta keikkunut tässä aamuyön tunneille seuraneitinä.


Eilen illalla näytti tältä. Tasot ja allas kiinnitettiin tänään vasta ihan kunnolla paikoilleen. Putkimies kävi  tekemässä keittiössä hommia ja korjasi samalla meidän vesispoilerin, joka piti ihmeellistä sihisevää ääntä. Onneksi ei ollut iso vika.


Tiskari on vielä autotallissa, mutta jospa sekin tänään saadaan tuotua paikalleen.


Nyt parhaillaan täällä laatoitetaan välitilaa ja siitäkin tulee niin sievä. Ei oo peilejä enää eikä tule!


Minä kun olen tällainen joomies tässä hommassa niin päätinpä koota eilen ostamani tarjoilivaunun. Ja se on niin ihana ja sopii hyvin tuohon kulmaukseen.

Tällaisia kuulumisia tänään ja lisää kuvia pukkaa, kunhan saadaan homma päätökseen.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

10 kommenttia: