maanantai 4. marraskuuta 2013

Tyttöjen touhuja


Meillä on reippaita tyttöjä. Eilen keskimmäinen rinsessa leipoi ahkerasti monta tuntia. Syntyi korvapuusteja, ihania pikkuleipiä, mokkapaloja ja lopuksi vielä makaroonilaatikko.


Pikkuleipiin tehtiin tekstit Clas Ohlsonilta löytyneillä muoteilla. Ihanat ja kätevät muotit ovatkin. Teksti  painetaan muotilla juuri uunista tulleisiin pikkuleipiin. Maukkaita olivat sen lisäksi, että ovat myös kauniita.


Kovapuustien tekokin sujuu neidiltä kuin vanhalta tekijältä. 


Tänään iltapuhteiksi alettiin pienimmän rinsessan 7v. kanssa harjoittelemaan ompelukoneen käyttöä. Ei sitä paljon harjoitella tarvinut, kun neiti ompeli jo kuin vanha tekijä. Äitin tyttö ;)


Tarkkaa työtä!


Ompelun tuloksena syntyi siistit reunat Iidan itse koristelemiin ruokaliinoihin. Alimpana on ns. harjoituskappale, joka hän teki jo kesällä. Tässä kuvan alla sitten viime viikon ja viikonlopun tuotos, jossa jo vähän vaikeampaa koristeommelta. Koulussakin olivat aloittaneet vohvelikankaaseen ompelua ja Iida oli pyytänyt opettajalta vähän vaikeampaa koristeommelta ja tässä taidonnäytettä niistä. Aika taitava tyttö ja äiti pullistelee ylpeydestä! Kivasti on taas viikko polkaistu käyntiin ja toivotaan, että jatkuu yhtä kivana!

4 kommenttia:

  1. Nami nami!Taitavia ovat tytön tytöt kuin myöskin äiti.Tarkan työn tekijöitä olemme!��
    Äiti/mummi

    VastaaPoista
  2. Onnea Anja-mummille, kun saanut noin taitavaa jälkikasvua! Voi Virpikin osansa ottaa tuosta onnittelusta! Ja jos vielä jotain jää jäljelle, niin lapsille kaikki loput! Ai niin, onhan siinä tietenkin ollut Papallakin sormet pelissä!

    VastaaPoista