lauantai 3. lokakuuta 2009

Kiitokset

esitän tänään ihanalle perheelleni! Kiitos, olette ihania, ahkeria, huomaavaisia ja ennen kaikkea rakkaita!!

Menin aamulla töihin klo 7, tarkoituksenani päästä sieltä klo 14. No joku oli sitten sairastunut ja sijaista ei monista, monista puheluista huolimatta saatu, joten jäin sitten itse tekemään pitkää päivää. Pääsin töistä klo 20.30. Onnekseni työparinani oli 'hyvätyyppi' ja hommat luistivat erinomaisen hyvin. Yhtään mitään kaaosta en olisi ehkä kestänyt ;)Kun tulin kotiin, minua oli odottamassa lämmin sauna ja kaunis, siisti, rauhallinen kynttilöin tunnelmoitu koti.
Lasten untireissukin oli peruuntunut, kun ilmoitin kesken päivän viipyvänikin vähän pidempään. Ei se haittaa, me voidaan mennä huomenna, sanoi Reetta. Ihana ja ymmärtäinen pieni tyttö :)Ihanan yllärin oli tehnyt esikko Elinakin. Tuoretta korvapuustia oli tarjolla kun tulin kotiin. Kyllä kelpaa olla tämän perheen äiti! Huonoina hetkinä tuntuu ettei mikään 'pelitä' eikä mikään oppi mene perille, mutta tilanteen tarviessa tämä perhe kyllä puhaltaa viimoisen päälle yhteen hiileen. Se on hieno homma :)
Huomenna lepään ja olen läsnä kotona kaikille tarvitsijoille!

Ihanaista sunnuntaita!
3 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ylläri! Näinhän se on, että välillä arki tuntuu olevan yhtä vääntämistä ja samoista asioista takomista...mutta sitten se arki voi yllättääkin iloisesti:)

  Iloa ja valoa syyspäiviinne!

  Miitja

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana palata vasyneena siistiin,pullantuoksuiseen kotiin.
  Ihania lapsia sinulla!!!

  VastaaPoista
 3. Heippa. Mukava ja ymmärtäväinen perhe sinulla.
  Minulla on myös tytär nimeltään Reetta ja itse olen Elina, joten samoja nimiä perheissämme.
  Iloista syksyä.

  VastaaPoista