torstai 29. lokakuuta 2009

vapaapäivän viettoa

Meillä oli tänään pienen peikkotyttöni kanssa vapaapäivä sanan varsinaisessa merkityksessä!
Aamulla klo 8.30 lähdettiin uimahalliin. Ja voi kuinka pieni ihminen nauttii, kun saa räpistellä ja räiskiä, mennä liukumäkeä ylös ja alas, taas ja taas :)

Uimahallista mentiin tietysti sitte syömään, koska nälkä oli valtava. Sitten, kun oli masut täynnä niin suunnattiin kirpparille, isosiskon kaverin synttärilahjaostoksille ja sitten vielä kangaskauppaan pitsiostoksille :)

'Pikkuäiti' löysi kirpparilta vauvalleen ihanan Baby born-merkkisen sitterin ja äiti vaivaiset pari korttia. Mutta kivaa oli ja sehän on pääasia!


Pieni peikkotyttö nukahti lastenohjelmia katsoessaan ja mamma tietysti toivoi hänen nukkuvan aamuun. No, toisin kävi, hiukan sen jälkeen, kun olin kuvan ottanut, hän heräsi hyvin pirteänä ja nyt sitten varmasti virtaa riittää toviksi jos toiseksikin :) Onneksi huomenna on iltavuoro niin ei haittaa, vaikka aamulla meitä naisia vähän väsyttää ;)


Iltasella mamma vielä innostui ompeluhommiin. Kynttiläpussi valmistui ja monta juttua sain leikattua valmiiksi, ompelua odottamaan.

Kivat vapaat oli, kiitos niistä jollekin ylemmälle taholle! Nyt jaksaa taas puurtaa ja odottaa seuraavaa vapaata :)1 kommentti:

  1. Uintireissu väsyttää vanhenpaakin.
    Terkut kaikille.
    Mutsi

    VastaaPoista