keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Tuulta ja sadetta

Niin se syksy sitten tuli ja kait se jo talvi tekee tuloaan. Tuulee ja vettä tulee. Ällöä! Väsyttää kamalasti kun on niin harmaata, mieliki on ihan harmaa. Mutta jospa se sieltä lumi ja valo tulee, kun jaksaa odotella.
Pihassa seisoo vielä peräkärryssä kuorma multaa ja muutamat pensaat odottaa istuttamista. Täytyy varmaan lähipäivinä asia hoidella kuntoon. Sitten saa talvi mun puolestani tulla. Oikeastaan sitä hitusen toivoisikin. Inhoan loskaa ja kuraa ja kaikkea mitä lapset kengissä ja vaatteissa sisälle tuolta ulkoa kantavatkaan!Sisällä siis on 'luppoaika' vietetty ja ompelukonekin on surissu :) Viimeinen tekele tässä, Tildan enkeli. Kivaa näpertelyä ja aika kuluu siivillä. Siirsin onpelukoneen askarteluhuoneesta keittiönnurkaan niin on helpompi hallita samalla tätä 'laumaani' tässä...

Huomenna vielä työpäivä ja sitten pari vapaata, ihanaa! Ja ensi viikolla lapsilla ja isillä syysloma. Ansaittu on se loma ja tarpeeseen tulee vähän jokaiselle!4 kommenttia:

 1. IHANA Tilda-enkeli! IHANA!
  mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista
 2. Täällä piti jo kolata ja teitäkin aurasivat.Nytkin tuulee aika kovasti,mutta ei kuitenkaan sada.
  äitee

  VastaaPoista
 3. Täällä oli kauhea keli eilen.. olen samaa mieltä syksystä, Kuusamossa se ei ollut niin pitkä...

  VastaaPoista
 4. Kokkolassa on ollut kaunista ja aurinkoista, paitsi viime viikonloppuna, silloin satoi ja myrskysi.
  Minä pidän syksystä. Oikeastaan pidän siitä että on neljä vuodenaikaa, mutta nykyään on vain lyhyt kesä, jota jatketaan loskalla ja sateella ja talvi on surkea, lumeton ja liukas. Kyllä pohjoisessa vielä tuntuu neljä oikeaa vuodenaikaa. Joskus olisi kiva olla koko vuosi lapissa, mutta ainahan me kaipaamme sitä mitä ei ole.
  Kiva tilda-enkeli.
  Mukavia vapaapäiviä.

  VastaaPoista