sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Mietteitä

Vihdoin taas ehtii blogiakin päivittämään. Töitä on taas paiskittu koko viikonloppu. Mutta huomenna on onneksi vapaapäivä! Se tosin kuluu hyvin arkisissa askareissa. Jääkaappia täytynee lähteä täydentämään ja viikon ruokalistaa olis hyvä suunnitella valmiiksi. Jään yh:ksi viikoksi kun mies lähtee koulutukseen. Harvoin on tällaisia tilanteita, onneksi. Mutta vähän hirvittää, mutta selvitään sitä siitäki. Itselläni on koko viikko huomista lukuunottamatta aamuvuoroja, joka tietää sitä, että pienin rinsessa on saatava hoitoon aamulla jo puoliseiskalta, apua! Mutta olen päättänyt tehdä työnjaon isommille muksuille ja houkutukseksi asetan rahan niin hommat hoituu aika varmasti ihan hienosti ;)


Sain tänään vaihdettua jopa yhteen kukkaa mullan, hyvä minä! Aika monta ois vielä edessä, mutta en jaksa repiä niistä ressiä. Osaan taidan vain lisäillä uutta multaa ja osaan on pakko vaihtaa. Pelargoniatkin pitäis kantaa sisälle ja alkaa hoitamaan niitä, jotta kukkivatkin joskus kesällä sitten.


Ihan pakko laittaa tämä kuva vielä loppuun. Olin lähdössä varastossa käväseen ja nauru pääsi kun tulin tuulikaapin ovelle. Kenkiä oli aikamoinen määrä ja takkeja myös. Vanhimmilla tytöillä oli kavereita, useampia molemmilla. Huvituksen aihe oli myös yhden poikapuolisen kaverin 'kalossit' jotka olivat aika suuret. Oma jalkanikaan ei ihan pieni ole, mutta aika miniltä se näytti kun asetin tuon 'kalossin' viereen :) No mutta pointti oli se, että se on kiva, kun on lapsilla kavereita!

Taidanpa lämmittää nyt saunan ja nautiskella vähän rankan viikonlopun päätteeksi!

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Rakas yh-äiti: älä unhoita, että mummeli ja vaari asuvat ihan liki...vink.vink ;)
  mummi

  VastaaPoista
 2. juu en unhoita, jos hätä tulee niin soitan, mutta ehkäpä me pärjätään. Työlista on lasten hyväksymistä vaille valmis ;)

  VastaaPoista
 3. mukavaa "yh-äiti viikkoa" sinne! sehän voi olla toisaalta ihan mukavaa vaihteluakin turvallisen tuttuun arkeen..;)
  tuttu näkymä tuulikaapista....:))

  VastaaPoista
 4. Tarkoittaako se "yh" yöhoitajaa?
  Terveisin Vaariappi

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maikku :) juu voi se olla ihan kivaki juttu tää meidän viikko. Tehtävät jaettu ja palkkaneuvottelut käyty ja homma niiltä osin ok :)

  VastaaPoista
 6. Sinä osaat oikein kasvattaa kukkia, kun niihin täytyy mullatkin vaihtaa. Minulla ei säily mikään kukka hengissä niin kauaa, että kaipaisi mullanvaihtoa.
  Hyvää yh-viikkoa sinulle! Lahjonta on sallittua lastenhoidossa:)

  VastaaPoista
 7. Teidän eteisessä on kuitenkin aika vähän kenkiä väkimäärään nähden... :) Juuri viikonloppuna mietin, kun katsoin meidän 4h sisääntuloa (eikä ollut edes vieraita) ja kenkämäärää, että mihin kaikki kengät ja takit ja tumput ja lakit mahtuis jos väkeä ois tuplasti..?

  Muistelin teidän siistiä eteistä kaiholla. ;)

  VastaaPoista
 8. Jaana: ei tuossa juuri oman väen kenkiä olekkaan, suurin osa niistä on kaapissa piilossa :) Samaten lähinnä lasten jokapäiväisessä käytössä olevat takit, housut ja haalarit on tuossa eteisessä ja loput siellä kaapissa... Jos ne kaikki pitäis ahtaa tuohon niin miltähän näyttäis, en edes halua ajatella ;)

  VastaaPoista