keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tuomaksen huoneen uusi luukki


Tuomaksen huoneeseen piti saada uutta ilmettä. Ja niinpä sitte alettiin maanantai-iltana hommiin. Isi hommaili hyllyjä, äite ompeli uuden verhon ja fiksaili nuoren miehen kanssa järjestyksen kohilleen.


Tästä lähdettiin järjestämään...


...ja tähän tultiin.


Tuomaksen lukutoukka kuikkii hyllyssä kirjojen vierestä. Herran omaa tuotantoa parin vuoden takaa, aika hellyyttävä, vai mitä :)


Akkarit ja roopesetät on viimesenpäälle järjestyksessä :)

Huoneeseen täytyy saada lisää hyllyä. Akkareita (monessa muodossa) on niin paljon ja uutta pukkaa koko ajan... Hakusessa myös kello, peili ja nojatuoli. Nojatuoli pitää olla jotta saa lueskella ja nautiskella, näin hän itse asian ilmoitti ;)

Uuden järjestyksen alta huoneesta kannettiin ulos kirjahylly ja sähkörummut niin saatiin pieneen huoneeseen lisää tilaa. Tämä rumpujen siirtäminen askarteluhuoneeseen tietää sitä, että äiten ompelut tapahtuu mitä todennäköisimmin sitten jatkossa kodinhoitohuoneessa. Siivosinkin eilen sitten kodinhoitohuonetta oikein perusteellisesti samalla kun hoidin kuumeista lasta. Se on otettava kaikki hyöty irti sairaan lapsen hoitopäivistä ;) Nyt ompelutarvikkkeet on järjestyksessä kodinhoitohuoneessa ja aika monta pussia 'roskaa' kannoin roskiin jotta sain omille vehkeilleni tilaa. Seuraavana projektina onkin varmaan sitten sen askarteluhuoneen raivaus. Onneksi aurinko paistaa ja antaa voimia touhuta, touhuta, touhuta :)

Aurinkoista päivää sinullekin!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti Tuomaksen huone.
  terv.äiskä

  VastaaPoista
 2. Oo kuinka siistiä! Sanoisin, että nättiä, jos ei olisi miehen huoneesta kysymys ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Oisko se komia parempi ilmaisu tässä kohtaa :) Tuomas on myös tosi tyytyväinen uuteen luukkiin!

  VastaaPoista
 4. Hienoksi olette laittaneet huoneen. Kylläpäs on Akuja.

  VastaaPoista