perjantai 26. marraskuuta 2010

OLKKARIIN UUTTA ILMETTÄ

Huh, kuinka aika rientää. Viikko edellisestä postauksesta ja juurikin siksi, että ei yksin kertaisesti ole ehtinyt. Töitä on ihan liikaa! Yksi vapaapäivä viikossa ei riitä siihen että saisi akkuja ladattua, mutta minkäs teet.

Uusia lukijoita on taas tullut mukaan, heille tervetuloa mukaan Mammankammariin :) Arvonta on ollut mielessä ja ajattelin että sitten kun lukija mittari näyttää 100 niin sitten arvonta heti pystyyn! Saas nähdä milloin päästään arvontaa järjestämään :)

Olkkarista muutama kuva. Kyllästyin katselemaan vaaleita verhoja ja vaihdoin vähän tummempiin. Ja pikkuikkuna sai ylleen valelaskosverhon, jonka eilen sen ainoan vapaapäivän kunniaksi surautin :)
Pari jouluista tyytynpäällistäkin olen ehtinyt ompelemaan.
Molemmat pellavaa. Näitä tekis mieli ommella lisääkin... jahkas seuraava vapaapäivä joskus koittaa niin sitten suristellaan taas!


Pellavan jämäpaloista muutamia sydämiä, osan jo ripustelin kotia koristamaan.

Ajatelkaa, että ensi viikolla saadaan jo avata ensimmäinen luukku joulukalenterista. Aika vauhtia on syksy mennyt. Jouluvalmistelut on monessa suhteessa ihan kivalla mallilla. Onneksi sillä aika työntäyteinen näyttää joulukuu töiden puolesta olevan. Mutta jaksaa jaksaa, lomaa on tiedossa joulun jälkeen, ihanaa!

Pakko vielä kertoa oikein emämunaus, jonka aamulla tein.
Mies vei pikku rinsessan päiväkotiin töihin mennessään, että mamma saa aamun vielä keräillä voimia tänään iltavuorolla alkavaa työputkea varten. Noh, minähän sitten nauttimaan sohvalle viltin mutkaan. Kuppi kahvia ja läppäri syliin ja blogimaailmaan mars. Ja se nauttiminen sitten loppui lyhyeen, kun kahvit oli sohvalla ja läppärillä. Läppäri alkoi pitää aika surinaa ja näyttö vilkkumaan. Hui, äkkiä kone kiinni. Ja siellä se nyt sitten odottaa jotain mukavaa miespuolista ihmistä, jonka toivon sen saavan kuntoon. Että ottaa päähän! Lapsille aina motkotan että koneella ei syödä ja juoda. Rikki menee kun juomat kaatuu... ja uutta ei tule, jos menee rikki. No tässä sitten äiti hyvänä esimerkkinä... saankohan uuden koneen jos entistä ei voi korjata?

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Virpi :)

8 kommenttia:

 1. Kauniit verhot ja mukavaa vaihtelua. Tyynyt ovat ihania, kertakaikkiaan...
  Ja uskon, että jos isi siellä pillastuu rikki menneestä koneesta, niin kurkkiva joulutonttu ehkäpä saa pään kääntymään...ja uusi läppäri odottaa joulussttons. Mutta uskotaan ja toivotaan, ettei läppäri mennyt rikki...
  voimia...
  mummeli

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat tyynynpäälliset ja sydämmetkin.
  Auts koneelle,toivotaan että korjattua saisi tai se joulupukki toisi uuden :)

  VastaaPoista
 3. Mä ainakin uskoisin Joulupukkiin =)
  Aivan ihania tyynyjä ja sydämmiä! Haaveilen myös koneesta millä saisi kirjottua kaikkea ihanaa. On vaan niin mahdottoman arvokkaita..

  VastaaPoista
 4. Kivat tyynyt olet surauttanut!

  Olen useasti yrittänyt kirjautua lukijaksi, mutta se ei ole jostain syystä toiminut. Kiva kun muistutit, nyt onnistui. :)

  Virtaa (läppäriin ja moniin projekteihisi) tulevillekin viikoille toivottelee
  Jaana

  VastaaPoista
 5. Voi harmin paikka, toivottavasti kone ei sanonut sopimustaan lopullisesti irti!
  Olkkarisi sai verhonvaihdolla kivan, uuden ilmeen.
  Ne soffatyynyt on aivan ihania, sulla on kyllä taito hyppysissä!!!!
  Koita nyt kuitenkin jossain välissä levätäkin, akkuja on pakko välillä ladata muuten virta loppuu kokonaan, mitäs sitten?
  Lämpöisiä ajatuksia ja enkeleitä elämääsi!

  VastaaPoista
 6. Olet ehtinyt tehdä monenlaisia juttuja, vaikka aika onkin nyt sinulla kortilla. Valelaskarit ovat tosi kauniit. Olen itsekin niitä yrittänyt huonolla menestyksellä.

  Toivottavasti kone siitä tokenee :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kivoista ja kannustavista kommenteista! Kone toimii, jeeee! Sain heti 'tapaturman' jälkeen hyvän ohjeen jota noudatin ja se toimi! :)

  VastaaPoista
 8. sirkka testaa miten onnistuu minulta
  tämä kommenttien laitto

  VastaaPoista