keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

OPISKELUA, TÖITÄ JA AURINKOA

Heissan taas pitkästä aikaa :) 
Uusille lukijoille tervetuloa mukaan! 
Lukijamittari näyttää mukavalta ja ajattelin arvontaa nyt sitten pikapuoliin järjestää. Jospa vaikka viikonloppuna saisin aikaiseksi kun olen vapaalla töistä.
Ja kiitoksia teille, jotka jaksatte kommenttia jättää, niistä tulee aina hyvä mieli!

Arki se rullaa painollaan. Töitä, koulua, kotitöitä ja tämän kaiken kestää taas paremmin kun aurinko armaskin näyttäytyy ja pakkanen on laskenut, jiihaa!

Meillä on koulussa tehtävänä tehdä sisustussuunnitelmaa yhteen oikeaan kohteeseen. 
Itse valitsin makuuhuoneiden suunnittelua. Vaihtoehtona olisi ollut keittiö, eteinen ja olohuone. 
Ja tässä pari suunnitelmaa, vanhempien makuuhuone ja teinitytön makuuhuone. Viime viikolla väsäsin suunnitelmia ja kaksi kokonaista päivää niihin meni.
Lähetin työt opettajalle katsottavaksi ja sain mielestäni varsin hyvää palautetta. Kylläpä tuli hyvä mieli :) Toki täydennettävää vielä on, mutta ilolla ne tähän teen. Täydennykset tulee suunnitelman kirjalliseen osioon, lähinnä mittoja ja hintoja... Mukava projekti ja uusikin jo tiedossa. Ystävä miehensä kanssa nimittäin osti asunnon ja mua pyydettiin tekemään siihen sisustussuunnitelmaa :)Lapsille sattui kyllä ihanat ilmat hiihtolomailla! Meillä kaksi muksua on pohjoisessa, toinen mummilassa, toinen lautailemassa ystäväperheen kanssa. Ja ovat kyllä varmasti nauttineet! Me ollaan oltu kotona 'pienellä' perheellä, vain kolme lasta kotona :) Rauhallista on ollut. Isi lomailee työnohessa lasten kanssa ja mä pakerran tietysti töissä, mutta onneksi viikonloppuna on tiedossa vapaata mammallakin. :)

Aurinkoista keskiviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Jaksamista sinne opiskeluun, todella kivan näköiset ne työt.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen banneri.

  Kyllä tämä sellaista pakertamista on.Unohtui hyvin meikäläiseltä tuossa vuorottelun aikana,nyt tuntuu ettei meinaa oikein päästä kiinni tähän rytmiin.Mutta kyllä se siitä.

  Ihania suunnitelmia.Varmaan mukavaa päästä suunnittelemaan ihan oikeaa kohdetta.

  Ilmat on kyllä ollut aivan mahtavia lomailla.Itselläni olisi ollut talviloma viime viikolla,mutta sitä siirrettiin pakkotilanteeessa.Maaliskuun puolessa välissä sitä sitten pidän,toivottavasti ilmat olisivat silloin loistavat.

  Jaksamisia sinne.Ja mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kiitos :)

  JaanaElina: Kiitos kaunis :) Kyllä tää vuorotyö vie välillä niin voimat! Varsinki ilta-aamut on mulle tosi rankkoja. Mutta uusia tuulia odotellessa jaksaa ja aurinko antaa minulle ainakin taas voimia :)

  VastaaPoista
 4. Kivanoloisia suunnitelmia. Noissa menee tosiaankin aikaa, mutta lopputulos aina palkitsee :)

  Iloista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Oiekin harmooniset kokonaisuudet olet makkareihin suunnitellut! Näyttävät kodikkailta ja rauhallisilta! Ja tsemppiä kouluun!!!

  VastaaPoista
 6. Merja K: Kiitos :) Juu kyllä tosiaan aikaa menee ihan älyttömästi, mutta mukavata, mukavata!

  Sanna-Riikka: Kiitos, mukava saada positiivista palautetta :)

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan ihastuttavan näköisiä, etenkin vanhempien makkari. Harmooninen värimaailma ja rauhallisen näköinen kokonaisuus. Mielestäni upeita!
  Voimia töihin ja opiskeluun sekä aurinkoista kevättä.

  VastaaPoista