perjantai 18. maaliskuuta 2011

Perjantain tunnelmia

 Taas on perjantain. Monelle se on merkki vapaasta viikonlopusta. Minulle ei, tälläkään kertaa ;) Vapaat nimittäin loppuu just tähän perjantaihin, eli huomenna on mun 'maanantai'.

Tänään on ollut kaunis ja aurinkoinen, joskin tuulinen päivä. Meillä se meni pienen rinsessan kanssa siivoustouhuissa. Kyllä siivouspäivänä tuntuu, että vois asua paljon ahtaammin. Vaikka eihän tämä meidän talo edes mikään suuren suuri ole, seitsemälle ihmiselle. Mutta kyllä siivottavaa vaan riittää. Ja seitsemälle kun vaihdat lakanat ja pyyheliinat niin kyllä pesukone laulaa. Mutta ihanaa se sitten on, kun on siisti koti!


Aamupäivän aurinko paistaa aika houkuttelevasti etupihan terassille. Siellä vielä talviset kranssit keikkuu, mutta keikkukoon vielä hetken. Joku aamupäivä laitan taljan tuohon tuolille ja nautiskelen kahveeni siinä.


Siisti koti, onko ihanampaa? Pysyis vaan tässä kuosissa, mutta eihän se pysy. Kohta on pelit ja lelut kannettu ylhäältä olkkariin :) Yritän nyt tässä tätä kirjoittaessa hetken nauttia, kun muksut on pihalla ja kukaan ei 'sotke'. 


Mies kävi tämän meidän 'haasteellisen' nuorenmiehen kanssa ensimmäisellä palkintoreisulla. Koulussa on mennyt viikko kuulemma oikein hyvin ja siitä olen niin onnellinen. Jospa tämä tästä :) Niin ja pienempi noista miehistä tuli sitten kotiin kukkapuskan kanssa. Ihania keväisiä kukkia vasta siivottuun kotiin, tykkään! Mutta kiitokset niistä taitaa kuitenkin kuulua sille isommalle miehelle ;)

Mukavaa viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Siistin ja herttaisen näköistä jälkeä olet saanut aikaiseksi!
  Tämä kevät, sekä armoton aurinko ajaa itse kutakin kohentamaan huushollinsa ilmettä.
  Toivottelen Sinulle rauhallista viikonvaihdetta, töistä huolimatta!
  Enkeleitä elämääsi.

  VastaaPoista
 2. Niiiiin tuttua, kun saa sivottua niin menee kaks minuuttia kun lapset on taas saanut sekotettua kaiken. Mut ehkä niitäkin hetkiä tulee sit joskus ikävä kun muksut on isoja =)

  VastaaPoista
 3. ihaninta mitä tiedän, on siisti koti, oman kädenjälki joka näkyy ja myös tuoksuu. Voi että sitä tunnetta. Mutta auta armias kun lapset pääsee touhuamaan,niin sitten on taas kaaos käynnissä. Kauniille näyttää!

  VastaaPoista
 4. aivan ihana tuo kaluste terassilla :)

  VastaaPoista
 5. Aana: Kiitos :) Juu kyllä usein tekee mieli laittaa säleverhot kiinni kun arska näyttää kuin on pölyä ja ikkunat niin likaiset.

  Mia: Samaa joskus mietin, että tuleekohan näitä aikoja ikävä sitten kun kukaan ei ole sotkemassa. Nyt se ajatus tuntuu vielä aika utopistiselta ;)

  Kaaponkammari: Juurikin näin :)

  darkangel1981: Kiitos :) Mäkin tykkään tuosta tosi paljon!

  VastaaPoista
 6. Ihana katsella toisten siistejä koteja, omaa kun ei haluta tällä hetkellä kuvata...keittiöremppa alkaa ensi viikolla joten ennen sitä ei kyllä paljoa kannata isommin siivota. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Anis: Joo mekin tarvittais kyllä keittiöremppa, mutta mutta... Ei tee mieli kauheasti siitä kuvia laitella kun se ei ole 'mun näköinen' :)

  VastaaPoista
 8. Sama täällä:) siistinä koti pysyy tasan 5 min siivouksen jälkeen ja sitten se on siinä! Mutta sehän on sitä lapsiperheen elämää, joskus varmaan ootetaan keinutuolissa, että tulispas nyt joku "sotkemaan" ja kylään, että sais jottain tekemistä;)

  Hieno kuulla, että koulussa on mennyt hyvin!!! Ihan +10 pistettä siitä pojalle!!!

  Mä olin yx aamu mein verannalla kaffeella ja vaikka oli taljat ja kaikki niin kyllä vaan vielä palelti, teille paistaa kyl tohon niin hienosti aurinko, että kohta kyllä saa jo jättää taljatkin kaappiin!

  Hyvää "maanantaita" sitten vain sinulle!!!

  VastaaPoista
 9. Siistiä ja kaunista!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Sanna-Riikka: Niin se varmaan on, että joskus sitä vielä kaipaa noita sotkijoita ja sitä ääntä mitä ne tuo :)

  Walkoisia Unelmia: Kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Tuo teidän terassi on niiiiiiiiiiiin ihana!!!! Mä voisin tulla kans juomaan kahvini sille...tuo teidän ulko-ovi on ihana!!!

  Siisti ja puhdas koti, hä, mitä se on....en ole kuullutkaan (ainakaan vähään aikaan) sellaisesta...

  VastaaPoista
 12. On se juu niin ihanaa siivouksen jälkeen kun on puhdasta! Siivouksen aloittaninen taas on jokseenkin vaikeaa välillä, ainakin minulla :)

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 13. Kaunis koti ulkoa- ja sisältäpäin.
  Ihana vihreän värinen talo.

  VastaaPoista
 14. Iita: Juu hankalaa on siivouksen aloittaminen, mutta kiva sitten kun saa hoidettua :)

  Sylvi: Kiitos kaunis :)

  VastaaPoista