sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

KOHTAUS

Tänään aamulla tuli mieleeni vanhat pitsilakanat, jotka ostin JaanaElinalta muistaakseni viime syksynä. Ajattelin, että josko niistä saisi uudet verhot keittiöön. Kaivelin lakanat kaapin uumenista ja mallailin ja suunnittelin. Sitten huomasin samassa läjässä olevat vanhat pitsiset tyynyliinat. Siitä se kohtaus sitten lähti! Huomasin niiden olevan sopivan kokoiset olkkarin tyynyihin. Vaihdoin ne... sitten vaihdoin toisetkin tyynynpäälliset... vähän kesäistä väriä kehiin. Eihän vielä ole liian myöhäistä, vielä on kesää jäljellä ;) Ja sitten muistin Ellokselta tilaamani valkoiset verhot olkkariin. Vaihtaisko? Pitäis ensin pestä ikkunat, yöks. No päätin alkaa tuumasta toimeen ja niin tuli puhtaat ikkunat olkkariin ja uudet ihanat valkoiset verhot. Kyllä olohuoneen ilme kirkastui kummasti! Sitten isäntä laittoi vielä eilen ostamani vanhan ikkunanpokan seinälle ja se on ihana :) Siis poka, vaikka ei kai miehessäkään mitään vikaa ole ;)







Keittiön verhot siis vielä suunnitteluasteella, mutta eiköhän nekin tässä jonain päivänä valmistu. Sitten on pakko pestä keittiönkin ikkunat ;) 

Tuunaushommat hyvässä vauhdissa, mutta niistä teen sitten oman postauksen.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

10 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä teillä. En ole ehtinyt sulle vielä ähköpotia laittaa, ollaan Turussa hieman rentoutumassa ja samalla hoidan firman työasioita :) Mutta kirjoittelen sulle mahdollisimman pian <3

    VastaaPoista
  2. Mia: Kiitos kaunis :)

    Johanna: Kiitos :) Kyllä olen nyt tyytyväinen kun sain ikkunatkin pestyä ;) Lomailkaa rauhassa ja palataan asiaan kun sinulle sopii.

    VastaaPoista
  3. no ja voi! Jäi se maalitilanne tutkimatta! poikkea, jos vielä on tarvetta, luulen sitä purkin pohjaa löytyvän.
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Tuksu: Taidan huomenna kipaista maalikauppaan :) Mutta kiitos tarjouksesta!

    VastaaPoista
  5. Ihanan raikkaan näköistä ja poka on todellakin ihana :)
    Ilmavat, valkoiset verhot tuli meilläkin jokin aika sitten olkkariin ja ilme muuttui heti! En vaihda ihan heti pois ;)
    Äitin ullakolla odottaa minuakin muuten vielä ikkunanpokat, yritän saada ensi kesänä tuotua Saksaan kotiin, kun on suunnitelmissa autoreissu kotosuomeen.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Anne: Kiitos :)

    Liisa: Poka on aivan ihana! Olen just tuollaista kauan haaveillut ja nyt kävi sitten tuuri :) Pientä koristusta se vielä odottaa, mutta tehdään kun ehditään.
    Hih, äitisi taisi jotain mainita 'varaamistasi' jutuista ja luuli, että aika iso auto tarvitaan niitä Saksaan kuskaamaan ;) Ihanaa viikkoa teillekin! Taitaa matkakuume olla jo aika korkealla...

    VastaaPoista
  7. Tuohona oli tuottava kohtaus..kaunista on. Kait sitä minäkin alan taas kohta puoleen sisätiloja katselemaan "sillä" silmällä, mullakin on noita ikkunanpokia jos jonkun laisia, mutta kun en saa aikaiseksi mitään sisällä nyt.Huoh..

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Virpi.

    VastaaPoista
  8. Heips!
    Olenkin ensi kertaa vierailulla blogissasi...tulin tuolta Liisan kautta=))
    Oikein mukavan näköistä teillä siellä on,ja kivoja löytöjä teit Liisan äiskältä!!!
    Poikkeahan joskus käymään blogissani,olen pitänyt sitä nyt n.3kk...
    valkoistarustiikkia.blogspot.com
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!!
    ♥♥Marika♥♥

    VastaaPoista