maanantai 26. syyskuuta 2011

PIENI HYLLY ALEKORISTA

Heissan taas pitkästä aikaa! Hengissä ollaan, vaikka harvakseltaan postaillaan :) Ja kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille. Luen kyllä aina kommenttinne ja kaikki postauksenne vaikka en niihin aina ehdi vastailla ja kommentteja jättääkään. Olen vähän yrittänyt vähentää tätä koneella iltaisin istumista, että jäisi  aikaa myös miehen viekussa istuskeluun ;)

Löysin Kuusamon matkalla cittarin poistokorista kivan pienen hyllyn 5e:lla. Mukaanhan se piti ottaa tietysti ja paikkakin löytyi vaivattomasti... hyllyjä ja naulakoita ei voi koskaan olla liikaa vai mitä ;) Annoin asennusohjeen rakkaalle aviomiehelle ja niin saatiin naulakko saunan seinään. Rukalta jostain pienestä putiikista löysin kivan pienen saunatontun ja se sopii kuin nenä päähän tuohon hyllylle istumaan. Sitten eilen aamutuimaan ompelun vielä isille ja äitille omat nimikkopefletit naulakkoon roikkumaan ja valmista tuli. Mukavaa viikkoa teille kaikille täällä piipahtaville!

9 kommenttia:

 1. Kiva sävy teidän saunan seinässä, mahdatko muista mikä sävy ja millä aikaan saatu? Muutenkin tykkäisin nähdä sauna ja kylppäripostauksia, kun tuota omaa spa-osastoa pitäisi jossain vaiheessa rempata...

  Mukavaa viikon jatkoa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Kaunis lisä saunaanne :) Mä haluisin myös meidän saunan seinät tuunata tummiksi, mut mies ei oo ihan varma onnistuuko noiden vanhojen seinäpaneeli tuunaus !
  Mukavaa viikob jatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Nättiä teidän saunassa! Ihanat pepparit :) Arvaa, oonko mä vieläkään saanut aikaseksi kokeilla sitä mun koneen kirjontaohjelmaa, heh ;D

  VastaaPoista
 4. Kivan hyllyn olet löytänyt!=)

  VastaaPoista
 5. Hei, vähänkö ihana! Haluaisin kans meille saunaan jotain kivaa, mut en tiedä oikein mitä, se on aina jotenkin tylsä paikka :O) Teillä oikein nättiä saunassa!!

  VastaaPoista
 6. Tuija: Kiitos :) Saunan seinät ja katto on tuolla tummalla ruskealla lakattu, oisko se jotain sävytettyä lakkaa??? Lauteet ajateltiin vahata kans tummaksi. Tykkään kyllä tuosta tummasta sävystä saunassa, se tekee siitä niin tunnelmallisen pienine katossa olevine tunnelmavaloineen :)

  Riitta: Luulen että vanhojenkin seinien lakkaaminen onnistuu... mutta ihan takuulla en uskalla luvata :)

  Liisa: Kiitos, kiitos :) Ja ei kun ompelukonetta vain kokeilemaan... varoitus vain että siihen jää koukkuun ;)

  Sari: Kiitos kaunis :)

  Minna: Kiitos :) Mäkin olen hiljalleen 'syttynyt' tähän saunan sisustukseen ja nyt siellä viihtyy jo paljon paremmin :D

  VastaaPoista
 7. Hieno hylly. Ja joo, aviomieheenkin kannattaa varata hieman aikaa toisinaan :-)

  VastaaPoista
 8. Varmaan ihan oikea päätös istua useammin isännän viereen!

  Minä olen vasta niin alkutaipaleella tämän blogini kanssa, ettei isäntä ole vielä tainnut tajuta koko homman nimeä;)

  Kivaa syyskuun vikaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista