sunnuntai 18. syyskuuta 2011

YSTÄVÄN KAUNIS KOTI

IHANA VIIKONLOPPU TAKANA! 
Kävimme vanhimman rinsessan kanssa kahdestaan pidennetyn viikonloppureissun Kuusamossa ystäviä tapaamassa. Saimme kunnian majoittua ihanan ja tärkeän ystävän kauniissa kodissa. Tässä teille maistiaisia tuosta kodista. Pieni ja niin kauniisti ja naisellisesti sisustettu aikuisen naisen koti!
Kuvat tuskin kaipaavat kummenpaa kommentointia :) Tunnelmoitiin päiväsaikaan ja ilta-aikaan ja juttua riitti. Oli niin ihanaa vaihdella kuulumisia taas pitkästä aikaa ja ihan rauhassa, monta päivää. Mutta ei me toki koko aikaa tuolla neljän seinän sisällä istuttu :) Käytiin aika monessa ihanassa paikassa ja niistä juttua myöhemmin. Nyt väsy painaa ja uni ei anna lainaa... huomenna aamulla töihin. Ja kun on vapaata pidetty niin kostautuuhan se, joten huomenna tiedossa 10 tunnin työpäivä. Mutta kyllä nyt taas jaksaa arkista aherrusta! Kilometrejä kertyi 1800km joten istumalihaksetkin oli koetuksella :D

Kirsille vielä tätäkin kautta kauniit kiitokset kera halauksien ihanasta viikonlopusta <3

9 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia, tuossa kodissa tosiaankin kelpaa tunnelmoida :)

  Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut oikein hemmotteluviikonloppu ja vielä huippuromanttisessa kodissa!:) Sellaisia aina tarvitaan.

  Kivaa viikkoa!

  P.S Ja kiva kuulla sinusta. Välillä käyn katsomassa olisitko sittenkin postannut jotain, joka oliskin mennyt minulta ohi. Sinulla on niin kodikas blogi!:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koti ystävälläsi :)
  Vaikka varmasti reissusta olo myös väsynyt, etenkin noiden kilsojenkin takia, niin kyllä sitä kummasti akut toisaalta latautuu, kun saa viettää aikaa poissa omasta arjesta poissa, hyvän ystävän seurassa.
  Mukavaa työviikkoa ja jaksuja sulle, Virpi!

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti,ehdottomasti.

  Virpi, blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 5. Kaunista kyllä on kyläpaikassasi!! Kyllä kelpasi!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kauniista kommenteista tytöt :) Ja Tuijalle kiitokset tunnustuksesta. Kävin jo kuikkimassa mikä tunnustus siellä odottaa ja palaan siihen kun aika antaa periksi :)

  VastaaPoista
 7. Todella hurmaava koti,kiitos kun pääsin näin mukaan visiitille..Hyvää syksynjatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hei, saanko kysyä: onko takka ihan oikea?

  Ihastuin niin takan malliin.

  Kysyy

  Salaisen puutarhan emäntä

  VastaaPoista
 9. Salaisen puutarhan emännälle tietoisku: takka ei ole oikea vaan sähköllä toimiva ja ostettu Hobby Hallista :) Ja on muuten aivan ihana tunnelman luoja!

  VastaaPoista