lauantai 27. lokakuuta 2012

Ihanin kirppislöytö ikinä

Tildailu on vienyt nyt tämän mamman ihan kokonaan pauloihinsa :) Tildan puput, tontut, enkelit ja hiiret on vaan symppiksiä, että niitä on ihan pakko vaan ommella. Mutta oon mä jotain muutakin tehny ku ommellu ;) Mutta tässäpä maistiaisia muutamista ompelemistani jutuista.

Tildan pupunen

Tonttutyttö, jolle ommeltiin vielä poikaystävä ja he muuttivat yhdessä ystäväni kotiin.

Toinen tonttupariskunta, joka myöskin muutti muille maille.

Ja ihan pakko oli jo tehdä joulukranssikin.

Lopuksi vielä haluan esitellä teille uusimman ja ihanimman koskaan tekemäni kirppislöydön. Lipasto ja peili myytiin settinä paikallisella fb:n kirpparilla ja minä onnellinen ehdin varaamaan kerrankin ensimmäisenä. Mä niin tykkään tästä. Varatessani en edes tiennyt sopiiko nämä mihinkään, mutta onneksi paikka löytyi :)


Meidän pienin prinsessa on ollut sairaana nyt 11 päivää. Keuhkokuumeeksi todettiin keskiviikkona ja lääkekuuri on jo puolivälissä, mutta silti pientä lämpöä pitelee vaihtelevasti ja yskä on sydäntä särkevä! Vauhtia ei ole vieläkään ollenkaan siihen malliin kuin normaalisti. Nytkin neiti nukkuu tässä äidin kainalossa. Ja arvaatte varmasti että äidin sydän on kippuralla huolesta. Mä niin toivon että tämä menee ohi ilman uutta (neljättä) lääkärikäyntiä!

Mutta nyt haluan toivottaa teille kaikille tunnelmallista lauantai-iltaa!

7 kommenttia:

 1. Voi,toivottavasti pikkuisesi tervehtyy pikaisesti, raastaa varmasti äidin sydäntä, kun lapsi sairastaa.

  Aivan mahtava löytö kirppikseltä, tuo peilikon jo itsessään on niin hieno.

  Kauniita ompeluksi. Tildailu on koukuttavaa hommaa:)

  Mukavaa lauantaiiltaa

  VastaaPoista
 2. No on kyllä hieno löytö! Olet kyllä taitava ompelemaan ja Tildaileen :)
  Toivottavasti pikkuinen paranee pian .

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riikka :) Kyllä mäkin niin toivon, että tuo pienen olo jo helpottais, mieluummin ottais jo taudin itselleen kun katsoo sairastavaa lasta!

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö, kerrassaan hurmaava lipasto.
  Mun tekisi mieli tehdä iso "mailegin" pupu, mutta kaavoja ei löydy, täytyy ruveta isontaa jotenkin muista kaavoista. Söpöt sinun ompeluksesi :)

  VastaaPoista
 5. Ja paranemisia pikkuiselle, voin uskoa äidin tuskan kun pieni on kipeä.

  VastaaPoista
 6. Ihania pupusia ja tonttuja. Kirppareilla kiertely on mahtavaa, tosin joskus käy niin ettei hankinnat mahdukaan mihinkään ja...

  VastaaPoista