perjantai 19. lokakuuta 2012

Nisset

Joulututtaa jo. Tänään kaivelin Nisset esille, joita meiltä löytyy perheen verran eli 7kpl. Tässä me vanhukset istutaan 'aitiopaikalla' ja seurataan mitä talossa tapahtuu :)Nyt istutaan iltaa kynttilän valossa ja nautitaan glögiä, kun kaksi nuorinta lasta katselee ekaa joululeffaa. Tästä se joulun odotus nyt sitten saa alkaa!

Nautinnollista viikonloppua ystävät!

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut koko vuoden Nisset keittiön väliseinän päällä kurkkimassa.Pitäisi niistä puistella pölyt ja nostaa alemmaksi.Niin ihania ovatten.

  Kivaa viikonloppua sinnekin.Täällä ei niin kivaa,kun pitää lauantaina mennä aamuvuoroon ja sunnuntaina iltavuoroon.Arvaa minne.No TÖIHIN.

  VastaaPoista
 2. Huh-huh!
  Vielä ei ole päästy viime kesästäkään irti!
  ( http://lukkala.kuvat.fi/120618_alkusivu_kreeta.html )
  Terveisin Appivaari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt vaari kesät on lusittu, eikä sitä kesää täällä oikeastaan kunnolla ollutkaan. Siksi onkin kiva käydä aina lukemassa noita teidän lomajuttuja ja ihailla ihania kesäisiä kuvia :)

   Poista
 3. Ihanan kuulosta :) Ja nuo Nisset on niin söpöt!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei joulutunnelmasta vielä tietoakaan... nyt elän vasta alkusyksyä, vaikka pakkasta pukkaa täällä ja lunta luvassa.
  Söpöjä nuo Nisset :)
  ps mulla on tää uus profiili, mutta sama tyyppi oon ;)
  (piti uudelleen klikkautua lukijaksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No missäs sun joulumieli viipyy? ;) Minulle se kyllä iskee aina jo tähän aikaan, mutta tahtoopi silti käydä niin että kaikki oikeat jouluvalmistelut teen sitten viimetipassa. Mutta onhan tuo joulu joka vuosi silti tullut ;)

   Poista
 5. Mukava huomata, että muuallakin joulustellaan! Ihania Tildajuttuja olet ompeloinut.

  VastaaPoista
 6. Mä vielä "pakolla" jarruttelen. Ihanaa, että kyllä se sieltä taas tulee!!!!!!!!
  Nyt tuli kyllä Nisse-kuume...

  VastaaPoista