perjantai 20. marraskuuta 2009

Ja taas pelittää

tietokone! Ihanaa, mutta kauea huomata, kuinka sitä on ihminen riippuvainen tietokoneesta... No mutta tärkeämpiin aiheisiin :)

Sain viikolla ystävältäni aivan upean kranssin, jonka laitoin tietysti heti ulko-ovea koristamaan. Ystäväni oli jättänyt pienen puuhan minullekin kranssin teossa. Hän kun tietää ompelumieltymykseni niinpä kransissa oli tila pienelle beigelle sydämelle :) Ompelin sen vauhdilla ja niin sain siis kranssin oveen. Kaunis kranssi ja mielestäni tuo koko sisääntulo on aikas kiva, hivelee minun silmääni ja muullapa ei oikeastaan niin ole väliäkään, hih :)
Eilen ompelin vapaapäiväni kunniaksi muutamia kivoja juttuja, jotka löytyvät tuota pikaa huutiksesta.


Tänään meille muutti myös tämän joulun ensimmäinen tonttu. Hän on asunut viime joulusta saakka kaapin 'ylisillä' ja tänään hän jäseniään oikoen tuli ylisiltä alas ja kipusi olkkarin vitriinin päälle istumaan. Sieltä hän kertoi seurailevansa päivän tapahtumia ja raportoivansa sitten tapahtumia eteenpäin... saas nähdä kuinka on joulupukin reki tänä jouluaattona pullollaan kun meille tulee, vai tuleeko ollenkaan... jäämme odottamaan mielenkiinnolla kuin käy.


Tunnelmallista viikonloppua ja toivotaanhan kaikki yhdessä lunta tähän pimeyteen, edes pikkiriikkisen.2 kommenttia:

 1. Kunpa tuokin sade mitä nytkin tulee tulisi lumena,mutta ei vettä sataa...
  Hyvää viikon loppua.
  mutsi

  VastaaPoista
 2. Kauniita tunnelmia sinulla taas.
  Meillä ei vielä mikäänlaista joulun aavistusta...remonttia sen mukana kaaos tuvassa...
  puhalluksia potilaille sinne!
  mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista