torstai 26. marraskuuta 2009

pikkujouluja ja kirppislöytöjä


Pienellä rinsessalla on huomenna päiväkodissa pikkujoulu. Etsittiin tonttulakkia, löydettiin ihana Marimekon tonttulakki kaapinkätköistä, joka oli juuri sopiva.

Sitten rinsessa keksi, että ystäville pitää tehdä kortit ja niin hän ryhtyi tuumasta toimeen. Korttipohjia, tarroja ja kynä, sitten alkoi syntyä :) Rinsessa on innostunut kovasti kirjoittamaan ja hallitseekin jo hyvin kirjaimet... jokaisessa kortissa on ystävän nimi kenelle kortti on osoitettu.


Omaa kädenjälkeä on hyvä hetki ihastella :)


Poikkesin kauppareissulla kirpparille ja kannatti! Löysin ihanan pienen liitutaulun koukkuineen sekä tuon ihanan jouluposti-ripustimen. Sydämet on omaa tuotantoa. Remppareiskani pisti liitutaulun paikalleen ja sainpa samalla ensimmäisen viestinkin taululle... psst Jukka, niin minäki sinua ;)


Ja näin hiipii joulu hiljalleen kotiimme.
3 kommenttia:

  1. Mä viime jouluna ostin tuollaisen joulupostin korteille. Kivasti ne siinä riippuivatkin! Pitäneepä hakea kaapin kätköistä ja alkaa odotella kortteja...

    VastaaPoista
  2. Juu toi on ihana :) Mä näin se jo aiemmin kirpparilla, mut en silloin ostanu, nyt sitten heti sen nappasin kun siellä se mua vielä odotti :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista