tiistai 19. tammikuuta 2010

Pensseli heilumaan

Kävin eilen kirpparilla ja tein hyviä löytöjä, heh heh :) Näitä olen oikeasti etsinyt ja nyt ne sitten löytyi, kaikki kerralla. Kauniita ne ei ole, vielä. Mutta kun laitetaan vähän työtunteja ja maalia niin luulen, että voivat olla hiukan erinäköisiä, ehkä jopa kauniita.
Ystävällinen ihana mieheni aloitti jo puuhamaan näitä eilen illalla. Sitä en osaa sanoa, koska ovat valmiita, kun illantunteina näitä väsätään, mutta ajallaan. Esittelen sitten uudelleen, kun ovat valmiina niille kuuluvilla paikoilla...

No sitten toinen projekti on tämä pieni pöytä. Ostin sen kesällä kirpparilta ja maksoin siitä kokonaiset 3e. Tuolloin hioin sen ja laitoin vahan päälle. Nyt sitten olen sitä katsellut ja miettinyt olisiko se parempi valkoisena. Tänään päätin sitten kokeilla eli se on nyt sitten työn alla tuolla kylppärissä.
Tämä maalaaminen on varmaan tarttuva tauti. Aika monessa blogissa kerrotaan erilaisista maalausprojekteista ja niin se sitten tarttui tauti minullekin, hyvä ja mukava tauti :) Saas nähdä mitä näiden jälkeen maalaillaan, mielessä ainakin nuo keittiön kaapinovet. Takkaprojekti on käynnissä, mutta katsotaan maalataanko vai tilataanko ammattimies pinnoittamaan se, sellainenkin vaihtoehto kun on olemassa ja tarjous vetämässä, ihanaa :)
5 kommenttia:

 1. Kivat löydöt, se on aina NIIN kivaa, kun on pitkään jotain ettiny ja sit se löytyy :)

  Tosiaan on maalailua ilmassa nyt monella, tulin just työpöytää maalaamasta, mutta vielä on hommaa...ärsyttää vaan aina ootella maalin kuivumista!

  VastaaPoista
 2. Juu maalinkuivumisen odottelusta minäkään en tykkää yhtään. Mä oon vähän hätänen, kaikki pitäs olla tässä nyt ja heti kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että "pojasta polvi paranee" - ainakin tuossa töiden tekemisen nopeudessa! Mutta mä olenkin oikeessti hämäläinen - olen sen piirteen itsessäni hyväksynyt.
  Terveisin Appi

  VastaaPoista
 4. hyviä löytöjä! tulee varmasti kauniit.
  maalaamisen iloa!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä kirppari löytöjä sitten vain maalausprojekti käyntiin...
  äiskä

  VastaaPoista