keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Sisustustikkaat


löytyy myös meidän olohuoneen nurkasta. Ovat erityisen arvokkaat, koska ovat ensinnäkin miehen mummulan vanhoista heinäseipäistä tehty. Vielä arvokkaammat niistä tekee se, että ovat 12-vuotiaan poikani tekemät! Huomatkaa se vanha naulakin, joka seipäässä oli ja sitä en luvannut pois ottaa, on mielestäni aika hieno. Vähästä voi ihminen olla onnellinen, vanhoja heinäseippäitä olohuoneessa, hih.

Minulla on toisetkin tikkaat, jotka juuri kyytsäsin autotalliin ja ajattelin jos maalais ne valkoiseksi ja laittais vaikka makuuhuoneeseen.

Ihanaa päivää leidit ja herratkin, jos joku herra tänne eksyy :)

5 kommenttia:

 1. Yks "herra" tänne "eksyi" juuri! En kyllä millään mielikuvituksella, en "yksimielisellä" enkä "kaksimieliselläkään" keksinyt, mitä tikkailla tekee makuukammarissa! Josko jotain akrobatiaa - vai?
  Terveisin Appi

  VastaaPoista
 2. Voi kuuleppas vaari, kaikenlaista käyttöä niille tikkaille siellä kammarissa on, mutta akrobatiaan niitä ei meillä käytetä :)

  VastaaPoista
 3. No HÖH! tota meitin Vaaria. Höpsö, mikä höpsö!
  Mutta asiaa: Tuomas on nii-in taitava...mullekin tehnyt vaikka mitä. Kuten Kaivohuoneen...
  mummeli

  VastaaPoista
 4. Näppärä poika sulla, tosi hienot tikkaat!

  VastaaPoista
 5. Siis aivan kuin mä olisin teillä jo käynyt noita tikkaita ihailemassa, mutta oliko sitten joku "häiriö" etten pitemmälle ehtinyt... enkä mielestäni huomioinut tuota teidän lapsilukua..? Kohtalotovri! :)

  Kaunis blogi, kaunis koti ja kauniita ompeluksia! Sellainen ensivaikutelma :)

  Ja innokkaana odotan miltä kirpparihuonekalusi näyttävät valkean maalin jälkeen. Vaikka näen ne jo kyllä kauniina silmissäni, miksen mä koskaan muista tuota maali-ihmettä huonekalujen kohdalla?!? No ei kyllä puisia juuri ole edes vastaan tullutkaan :)

  VastaaPoista