sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kevättä rinnassa

Ihanaa, kyllä se kevät keikkuen tulevi, räystäiltäkin jo vesi tippuu ja mieli on hyvä :)

Taudit on tältä erää selätetty, sitkeää oli, mutta pääasia, että kaikki ovat taas terveitä! Pojatkin jo uskaltautuneet ulkoilemaan... ja iskä uskaltautuu huomenna ja tiistaina käymään töissä. Minä lomailen ansaitusti koko viikon lasten kanssa. Suunniteltu pohjoisen reissu nyt hiukan siirtyy, mutta ehditään sielläkin varmasti vielä käymään lähiaikoina. Terkut äipälle ja iskälle :)

Kukkaset alkaa vallata taloa ja se jos joku on varma kevään merkki. Pihalla voi tosin olla tänä keväänä toisin... tänään tuli lumet omia aikojaan alas katolta ja ainakin terassikauden avajaiset ihan taatusti siirtyy hyvinkin paljon suunniteltua kauemmaksi, huoh! Mutta ehkäpä kesästä tulee sitten ihanan lämmin kun talvi on ollut niin kylmä. Toivossa on hyvä elää :)

Sain anopilta Amazoninliljan joskus vuonna yks ja kaks, siis kauan sitten. Nyt se kukkii, jos en ihan väärin muista niin ekaa tai tokaa kertaa meillä ollessaan. Ja kukka on tosiaan majaillut meillä yli 15 vuotta. Kaunis se on!


Tulppaaneja on meillä on koko ajan keittiön pöydillä. Kun entiset lakastuu ostetaan uusia. Mä tykkään tulppaneista tooosi paljon.


Viikolla ostin itselleni ruusun, olin sen mielestäni ansainnut. Kaksi viikkoa viiden sairastavan äiti, vaimo, työssäkäyvä, talonmies, kokki, siivooja, pyykinpesijä jne. ei ollu helppoa, mutta niin vain siitäki selvittiin :)

Iloista hiihtolomaa sitä viettäville ja työniloa töihin matkaaville!

4 kommenttia:

 1. Olet tosiaankin kukkasi ansainnut. Tuon Amazoninliljan alkuperä menee vuoteen 1974. Sain sen ekana Taivalkosken keväänä naapurin tädiltä. Sieltä Virkkusen kylältä. *tuli ikävä*
  IHANA on sen kukka! ONNEA kukittamisesta!
  mummi-anoppi

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa teille!

  Tulppaanit on munkin lemppareita ja kuuluu ehdottomasti kevääseen :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan täältäkin sinne lämmintä kesää talven pakkasia kompensoimaan!

  VastaaPoista
 4. On sinulla ollut rankka viikko! Onneksi teillä ollaan nyt terveitä.
  Komea Amazonin lilja. Minä en saisi ikinä pidettyä hengissä mitään kukkaa noin kauaa. Minulla maksimi taitaa olla pari kuukautta.
  Tulppaanit tosi kauniita ja ruusut myös

  Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista