torstai 4. helmikuuta 2010

Sydämellinen pyykkipäivä

Tänään ei ollut ihan niin tyhjänpäiväinen päivä kuin eilen.
Aamusta heti pyykkikone laulamaan ja sitten kauppaan ruokaostoksille viikonloppua varten. Olipa kiva käydä kaupassakin heti aamusta, kun ei siellä ollut ruuhkaa. Eläkeläiset haahuilivat pienien koriensa kanssa maitotölkki ja makkarapaketti korin pohjalla, kun tämä mamma painoi siellä hyllyjen välissä kärryjen kanssa tuhatta ja sataa ja ostoksia oli sen verran, että taisivat ne eläkeläiset luulla että ruokin armeijan niillä. Ja niinhän se vähän onkin. Minusta tuntuu, että meidän muksuilla on aina nälkä. Yhdet syömingit kun saa korjattua ja keittiön siivottua niin eiköhän jo jääkapin ovi 'narahda' ja selän takaa kuulu 'äiti, minulla on nälkä, mitähän voisin syödä' arggg, välillä hymy hyytyy. Mutta toisaalta hyvähän se on kun ruoka maistuu!

Illalla sitten kun kaikki pyykki- ja kauppa-asiat ruuanlaittoineen ja lasten kuskauksineen oli hoidettu, oli oman ajan vuoro. 'Värkkäsin' tuollaisia pieniä magneettisydämiä ja ajattelin niitä tuollaisissa kolmen sarjoissa laittaa maailmalle jos joku niitä sattuisi hamuamaan itselleen, vinki vink ;) 3kpl yht. 9e, aikaimoinen näpertäminen kun noissa on. Värit sydämiin voi valita itse ja postarit sisältyy hintaan.
Ovat ihania jääkaapin ovessa, peltipurkkien kyljessä lastenhuoneessa, kiva muistaminen myös tulevaa ystävänpäivää ajatellen. Itselläni niitä on koristuksena tuulikaapissa, viemässä huomiota pois tylsältä, ehkä vähän rumaltakin sähkökaapinovelta :)


4 kommenttia:

 1. Aikas kiva sisustuselementti tuo pyykkiteline,meilläkin se usein koristaa pesuhuonetta aina vaihtuvin värein.=)

  Kivoja myös nuo pikkusydämmet,voisin niitä ostaa sähkökaapin koristeeksi meillekin.Aika kiva vinkki.Saako mitä värejä?
  Itse en nyt jouda värkkäämään sellaisia,nimittäin sohvan verhoiluhomma vie nyt aikaa.Tämä vaalea sisustus on vienyt myös minut mukanaan.:)

  VastaaPoista
 2. Heissan JaanaElina :)

  Juu toi pyykkiteline on meilläkin sellainen aika vakio sisustuselementti, joka seilaa väliä kylpy-, kodinhoitohuone, eteinen väliä :) ja toki päivittäin eriväreissä! Kuivurikin hurisee tasaiseen tahtiin, mutta kaikkea ei sinne voi valitettavasti tunkea...

  Minkäs värisiä sydämiä haluaisit? Olikos sinulla blogia? Ois kiva käydä kuikkimassa teillekin :)

  VastaaPoista
 3. Ihan sama seilausreitti meidän pyykkitelineellä,sinne missä vähiten tiellä.Kuivuri ollut nyt tauolla,sähkölaskun pienentämiseksi;).

  Minulla ei ole omaa blogia,vielä.Olen varmaan jäänyt viime vuosituhannelle,kun en ole tajunnut aikaisemmin tälläisia blogeja olemassa olevankaan.Ihan vahingossa löysin tänne maailmaan ja nyt pikku hiljaa täällä opetellut "kuikkimaan".
  Toistaiseksi aikani ei taida riittää blogin pitämiseen,opiskelu työn ohessa vie niin paljon vapaa-aikaa että jostain on tingittävä.Nytkin loma viikko mennyt tehtävien teon ja sisustusinnon kilpailessa keskenään,kumpi voittaa ajan.


  Syrämmet voisi olla raitaa,ruutua,valkeaa,beigeä ja miks ei yksi syötävän suloinen pinkkikin tai vaaleanpunainen.Laitanko sinulle meiliä asiasta?

  VastaaPoista
 4. JaanaElina: juu meiliä voit laittaa mammankammari@luukku.com :) Kiva juttu, mulla onkin ihan järkyttävä nuha ja köhä muutenkin joten taidan suunniteltujen ulkoiluiden sijaan ommella tiiviisti sisällä...

  VastaaPoista