keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

KESKELLÄ VIIKKOA


Heippa vaan kaikille! Uusia lukijoita on tullut taas ja se on kiva juttu :) Tervetuloa uusille ja kiitokset teille ihanille, jotka jaksatte kommenttiakin käynnistänne jättää!

Tulin vain kertomaan, että hengissä ollaan. Pojat ovat jo paremmassa kunnossa. Toinen aika hyvä, toinen ei niin hyvä, mutta toivottavasti se siitä menee ohi. Molemmilla oli keuhkoputkentulehdus ja vanhemmalla vielä korvatulehdus päälle. Tämä vanhempi on vieläkin voimaton, vaikka kuumetta ei enää kovasti ole. Huippaa herkästi ja ruoka ei ollenkaan normaaliin tapaan maistu. Köllöttelee vaan. 

Äidin rooli on ollut tällä viikolla tämä: läsnä, tasaisin väliajoin lääkinnyt, ruokkinut ja eritoten juottanut. Ompelukone on välillä surissut ja ystävän sisustussuunnitelmakin on alkanut hahmottua jo :) Huomenna vielä ollaan kotosalla ja perjantaina äiti menee töihin ja viettääkin sitten viikonloppunsa siellä. Joten postauksetkin voi olla niukassa loppuviikosta. Mutta hei, yks kiva juttu vielä. Ehkä se kevät tulee, vaikka takapakkia on aikalailla nyt ollutkin. Tänään oli tosi kiva ja lämmin päivä. Lenkilläkin tuli illasta käytyä. Aurinko, sillä on ihmeellinen voima!

Aurinkoista loppuviikkoa :)

15 kommenttia:

  1. Toivottavasti teillä lapset paranee pian että pääsevät nauttimaan ihanasta kevätauringosta! Mullakin oli tänään aika koitos edessä, tyhjennettiin ranteesta patti kamalalla "sukkapuikolla" yök, nyt jo olen toipunu, mutta kyllä jännitti :) Mukavaa illan jatkoa ;D

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista sinne ja aurinkoisia päiviä sairastelusta huolimatta. Nuo edellisen postauksen vessapaperit on kyllä huippukivoja.

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että teillä mennään jo parempaan päin.

    Kyllä se kevät tulee, vaikka vähän hitaasti.
    Uutisissa sanottiin, et etelä Espanjassa on 27 astetta,joskos sieltä liikenis hieman lämpöä tännekin:)
    -Hanne-

    VastaaPoista
  4. Heipsan!

    Voi, että ku noita tauteja vaan tulee ja tulee...toivotaan, että ois tän kevään viimiset sairastelut. Toi korvatulehdus on sit kyl niin viho viimonen tauti!!! Hirmuiset virtuaaliset parantamissäteet lähetän täältä!!

    Hei toi kuva juttu oli kanssa kiva tuolla aikaisemmin - hauska - pitääkin mennä katsomaan mitä mulla on siellä neljännessä kansiossa:):):)...

    Ja veskipaperit kans!!!

    Mukavaa viikonloppua vaikka töissä oletkin, mutta mitä ilmeisemmin mieluisissa sellaisissa:)

    VastaaPoista
  5. Moikka vielä...

    Piti tulla oikeen kertoon mitä siellä 4. kansiossa oli...

    No kuvassa on mein isännän auto kaikki ovet auki ja tavarat pihalla autosta, (on siis kesä)..pihamaalla pomppulinna sellanen puhallettava, trampoliini, pelastusliivit, joku ihmeellinen pötkylä keskellä pihaa, mein pojat ilman rihman kiertämää, puutarhaletkua kasassa, pyyhkeitä pitkin nurmikkoo, jääkiekkomailoja??? ja sellasii tyhjiä mansikkarasioita - pitäiskö julkaista;););) ite oon vielä kuvan ottanut:):):) vähäx ois realitya...

    VastaaPoista
  6. mimma86: Kyllä ne paranee :) Yök, mikä sellainen patti oikein oli joka piti sukkapuikolla tyhjentää? Mutta jos siitä apua oli niin hyvä homma :)

    Hanni: Kiitos ja auringosta nautitaan ihan täysillä :)

    Hanne: Juu tänne vaan lämpöä Espanjasta, vai pitäiskö meidän lähteä sinne ;)

    Sanna-Riikka: tuo meidän 14v poika on sairastellut korviaan pienestä pitäen. Pienenä enemmän, mutta nykyäänkin se näyttää menevän korviin. Ja kurja olo on kun on painetta korvissa!

    Mutta hei, toi sun kuvajuttus oli huippu :) Se on just sitä 'oikeata' elämää se. Julkaiseppa kuva, mä haastan sut näin jälkikäteen :D

    VastaaPoista
  7. Sellainen hyytelörakkula eli hyytelöä sieltä tulee, oon tyhjennelly sitä koko päivän tässä ja nyt on patti pois ( tarpeeks ällöö, en kerro enempää :)) ja käsi kipee ja niin himottais tehdä jotain askarrella, ommella.. Noh huomenna sitten :D

    VastaaPoista
  8. mimma86: minulla taitaa olla ranteessa sama vaiva... kipee ei ole, mutta kurjan näköinen. Ja mielelläni luopuisin siitä! Ohjeita jos sais :)

    VastaaPoista
  9. Siis se ei välttämättä ole kipeä, mutta saattaa jossain vaiheessa alkaa vaivaamaan, käy googlesta katsomassa " hyytelörakkula" sieltä löydät mikä se on. Se tyhjennetään paksulla neulalla lääkärissä, kannattaa käydä näyttään sitä. Toivottavasti oli apua :)

    VastaaPoista
  10. Itsekin alan pikkuhiljaa uskoa, että kevättä kohden mennään, vaikka maanantaina tuntuikin muulta :)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  11. Nuo taudit on kyllä vihoviimeisiä, mistä ihmeestä niitä on tänä talvena riittänytkin? Meillä jyllää koulussa oikein kunnon vatsatauti, josta on saatu osamme mekin. Toivotaan että taudit nyt talttuisi ja se kevät sieltä vihdoinkin tulisi :)

    VastaaPoista
  12. Merja K: Kyllä se kevät nyt tulee. Viime yönä on ilmeisesti ollut paljonkin pakkasta, mutta aurinko paistaa jo :)

    Katja: Samaa mieltä taudeista! Mutta jospa nää ois nyt tässä ja kevät tulee :)

    VastaaPoista
  13. Mummeli lähettää halauksia niille toipilaille :) Ja sulle jaksuja töihin ja miljoonaan muuhunkin puuhaan :)
    tuksu

    VastaaPoista
  14. Harmillisia nuo taudit mitä on liikkeellä,onneksi teillä jo vähän helpottaa.

    Täälläkin viikonloppu menee iltavuoroissa töissä,huomenna olisi se ykkösvapaa.Mitähän keksis,kai se pitää siivoilla ja pyykätä.

    Mukavaa työviikonloppua.

    VastaaPoista
  15. Tuksu: Pojat jo paremmassa kunnossa, mutta huomisen saavat vielä olla toipilaana, ettei vaan tule takapakkia. Juu, rojekteja pukkaa ;)

    JaanaElina: Minulla kans viikonloppu iltoja, mutta huomenna onneksi aamu :) Mukavaa vapaapäivää sinulle!

    VastaaPoista