tiistai 9. elokuuta 2011

ILTATÖITÄ


Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille :) 

Iltatöinä olen ommellut olkkariin päällisiä, puusohvaan, rahiin (toinenkin työn alla, mutta väsy voitti) ja hupun pöytälampun varjostimeen. Mukavaa ja terapeuttista hommaa... kummasti unohtuu murkkujen ja uhmaikäsen kitinät ;)



Tänään töiden jälkeen ompelin ikean halpaan ja rumaan rahiin uuden päällisen pellavasta. Toinenkin on tosiaan työn alla, mutta ei vaan enää jaksanu loppuun asti... huomenna on ilta uus! Päällinen on hiukkasen reiluhko, koska jätin siihen vähän varaa kutistua pesussa. 



Eilen illalla ompelin iltapuhteiksi yhden hupun lampunvarjostimeen, pellavasta sekin...


...ja sain myös puusohvan päällystettyä uudelleen, pellavalla ;) Entinen päällinen oli pientä valk./rusk. ruudullista kangasta ja se ei oikein miellyttänyt silmää. Nyt on paljon parempi, rauhallinen ja selkeä!



Ja vielä yksi vähän erikuvakulma olkkarista :)

Yksi olohuoneeseen tuleva projekti on vielä kesken (sen rahin päällisen lisäksi), mutta se saa todennäköisesti odottaa viikonloppua. Niin ja sitten ne taulut, ikkunanpokat yms. odottaa myös seinille pääsyä. Eipä nämä sisustusprojektit taida kyllä ihan vähässä kummassa loppua, aina on uutta mielessä ;)

Ihanaista viikon jatkoa kaikille Mammankammariin kuikkiville!

11 kommenttia:

  1. Tosi kaunista ja harmonisen näköistä. Ihanan lampunvarjostimen ompelit <3

    VastaaPoista
  2. Oletpas sä ahkeroinut. Hienoja tekeleitä. Tuo ompelu on kyllä terapeuttista ja yleensäkin käsillä näpertely. Olenkin itsekin ihan olan takaa sitä tänä kesänä harrastanut möksällä. Joskus sitten tuolla blogissakin niistä kunhan saan vaan aikaiseksi kuvata ne ;)

    VastaaPoista
  3. Hirmu kauniilta ja jotenkin "rauhaisalta" näyttää.Onni omata tuollaiset kädentaidot,saa just sellaista kun haluaa=D Ihanaista viikon jatkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Johanna: Kiitos kiitos :) Mun pitäis laitella sulle s-postia...

    Cride: On se terapeuttista... ei tule maallisia murheita mietittyä kun laittaa ompelukoneen suriseen :) Laitappas kuvia omista näpertelyistäsi.

    Kirsi: Hyvä jos meilläkin edes näyttää rauhaisalta... melutaso kertoo useimmiten ihan muusta kuin rauhaisasta tunnelmasta ;) Ja kädentaidot kehittyy tehdessä, harva on seppä syntyessään :)

    VastaaPoista
  5. Heippa Virpi-ystäväin!
    Nyt vihdoin ehdin sulle viestimään :))
    Ihania juttuja olet ommellut ja mielettömän nätin olkkarin ootte "saanut"! Todella harmonisen ja kauniin näköistä!
    Onko sulla muuten joku erikoisvehje noille kirjoiluille (?) vai onko tavallinen ompelukone, jossa tuo ohjelma?! Mulla on kai kanssa ompelukoneessani joku kirjontaohje, jota en ole vielä saanut opeteltua...onkohan vaikeaa...?! Pitääkin ottaa työn alle sen kokeilu..
    Minäkin sain siis vihdoin kauan haaveilemani ikkunanpokan sieltä äidin kätköistä tuotua kotiin, tosin en sitä, joka piti alunperin tulla, vaan löysin vähän pienemmän...tykkään!
    Mukavaa keskiviikkoa sinne toivottelee nuhanenä!

    VastaaPoista
  6. Liisa: Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :) Luinkin blogistasi, että olit saanut pienen ikkunanpokan raahattua mukanasi kotiin :) Juu, minulla on tuollainen brodeeraava kone, jolla noita tekstejä teen ja kone on kyllä aivan ihana! Kurjaa kyllä jos olet nuhan saanut... se on tää syksy nyt sitten sitä aikaa kun pöpöt taas alkaa kiertämään :( Mutta mukavia päiviä sinne, nuhasta huolimatta!

    VastaaPoista
  7. Ihanalta näyttä.
    Hyvän inpiksen olet saanut:)

    VastaaPoista
  8. Ihania ompeluksia! Voi saadapa tuollainen brodeerava kone. Haaveissa on! :)

    VastaaPoista
  9. Mulle ei oo kovin kummoista ompelutaitoa annettu joten vähän kateellisena katson sun aikaansaannoksia, kauniita on!
    Mulla oottaa kans yks rahi jonkulaista päällistä mutta saa nähä millon sen saan tehtyä :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Huh, onpa sinulla drive päällä. Kaunista olet saanut aikaiseksi :)

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista