sunnuntai 7. elokuuta 2011

KURKISTUS OLKKARIIN

No niin, saatiinhan me se olkkari johonkin uskoon tälle päivälle, vaikka mutka tulikin matkaan.


Aamulla seinät näytti tältä. Aiemmin ne oli valkoiset. Nyt haluttiin vähän väriä seiniin, koska kalusteet on suurimmaksi osaksi valkoisia ja tunnelma oli, kuten poitsu totesi, aika sairaalamainen ;) Niin ja erkkerin seinätkin on samaa sävyä niin ovatpahan nyt sitten yhtenäisemmät. 


Sohvaakin päästiin kokoamaan, vihdoin! Tässä tuli nimittäin noin 100km mutka matkaan. Alettiin kokoamaan sohvaa, avattiin laatikko ja huomattiin, että sohvan runko on rikki, kahdestakin kohtaa. Huoh! No onneksi kello oli vasta puoli neljä ja Ikea Tampereella vielä auki. Ei muuta kun sohva kyytiin ja Ikeaan vaihtamaan sitä.  Ja niin saatiin uusi ja tällä kertaa ehjä tilalle, huh huh :)


Siellä se nyt töröttää ja on ihana! Mutta mieleen tietysti tulee, että kuinkahan kauan se on noiden lapsosten kanssa valkonen. Onneksi oon kova peseen pyykkiä ;)




Tv-taso ja sohva vaihtoi paikkoja ja tää on kiva. Erkkeri jää tv-tason oikealle puolelle taka-alalle ja kun osa porukasta tykkää istuskella siellä, niin nyt voidaan sitten paremmin seurustella ja on kivasti näköyhteys koko olohuoneeseen ja keittiöönkin.


Rottinki tuolikin pääsi terassilta sisälle. Taulut ja muut 'härpäkkeet' on vielä laittamatta. Täytyy nääs vähän tuumailla, että mihin mikäkin kuuluu.


Loppuun vielä pienet ostokset tältä päivältä. Sain eilen viestin ystävältä, kuvan kera. Hän kyseli olisinko kiinnostunut kauniista säilöntäpurkeista. Ja olinhan minä :) Tänään kävin sitten katsomassa ja mukaan tarttui pari purkkia ja aivan ihana tarjoiluvati kupuineen.


 Olipas touhukas ja kiva viikonloppu. Lisää tällaisia kiitos!
Huomenna taas työt kutsuu, mutta kohtahan se on taas perjantai :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

16 kommenttia:

  1. Kaunis on sohva ja niin on kaikki muukin,ihana tunnelma!Mainiot ostoksetkin olet tehnyt,nyt vaan sohvalle ihailemaan aikaansaannoksia=D Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onnee vaan kovasti!
    Niin millos ne onkaan ne tupaantuliaiset?
    appi

    VastaaPoista
  3. Oih, mitä kuvia teiltä! Tosi hyvältä näyttää, mäkin haluun Ektorpin, mut en ihan oo saamassa kun meillä on uus sohva jo ja koira joka sotkis sen ;)!!

    VastaaPoista
  4. Kaunista on!
    Mäkin joskus ehkä saan Ektorpin.. siis silloin kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa :D

    VastaaPoista
  5. Kyllä sait kivan muutoksen olkkariin sopivasti syksyn kynnyksellä. Uudella ihanalla sohvalla kelpaa sinun sitten syysiltojen hämärissä kölliä ja nauttia kotoilusta!

    Ja ihana tuo valkoinen kupu-astia!

    VastaaPoista
  6. Minä haluaisin kanssa niiiiiiin tuon Ektorpin sohvan ja nimenomaan valkoisena.Ei ehkä paras valinta meille mutta saahan päällisen irti ja pestyä.Uteliaisuus iski...mistä tuo tarjoilulautanen ja kupu on?Ovat niin kovin kauniin näköiset..

    VastaaPoista
  7. Onpa kivan näköistä! Hauskaa, meillä on sama sohva, rahi ja TV-taso yläkerrassa... Hyviä ovat! Ja nuo valkoiset päälliset lähtevät niin hyvin puhtaaksi 60 -asteen pesussa. Vaikeimpien tahrojen (suklaa yms.) kohdalla olen lisännyt pesuaineen mukaan Swipen 40:60 pesutehostetta ja tahrat ovat lähteneet! Ihania kuvia kaiken kaikkiaan.

    VastaaPoista
  8. Voi miten kaunis tunnelma teillä! Mistä löysit noi ihanat säilöntä purkit ja kupu systeemin, tahtoo myös !!!

    VastaaPoista
  9. Onnistunut ja harmonisen näköinen muutos, sulla on kyllä ihan "homma haskassa".
    Soffa näyttää houkuttelevan pehmeältä, tosi söde:)

    En ole päässyt yli viikkoon koneelle, kun täällä mökillä tuo mokkula toimii säännöllisen epäsäännöllisesti, elikäs ei juuri milloinkaan!!!!

    Kurkistelin sun edelliseenkin postaukseen, kaikenlaista söpöä ja suloista olet taas väsäillyt.

    Mukavaa alkanutta viikoa:D

    VastaaPoista
  10. Kävipäs vain köpelösti sohvan kanssa - onneksi kuitenkin saitte "pienellä vaivalla" uuden :)

    Todella hyvältä näyttää uudistuneessa olohuoneessanne! Kyllä viihtyisin ;)

    VastaaPoista
  11. Ihanuus, niin rauhallisen näköistä! Mä aina ihailen tällaisia "seesteisen" näköisiä koteja kun meillä on lähinnä peppipitkätossumaista ja krooninen luova(?) kaaos =D

    VastaaPoista
  12. Ihana olkkari! Meilläkin on 2 valkoista ektorppia. Suihkauta sellainen huonekalusuojaspray niihin, niin ei tartte vielä ens vkolla pestä ;)

    VastaaPoista
  13. Kiitokset kaikille kivoista kommenteista!

    Sallylle kiitos vinkistä, vois olla hyvä idea tuo suojaspray. Mutta täytyy vaan ajatella, että käyttötavaraahan sohvakin on, eikä tosiaan ole aikomustakaan kieltää ketään siinä istumasta, mutta syöminen siinä on EHDOTTOMAN KIELLETTYÄ, myös minulta ;)

    Tulipa taas oltua tehokkaana ilta ja laitettua pari juttua olkkarissa uuteen uskoon, mutta niistä kuvia huomenna... nyt iski väsy ja meen hetkeksi löhöämään sohvalle :)

    VastaaPoista