sunnuntai 30. lokakuuta 2011

PYRÄHDYS KAUPOILLA


Tyttö kavereineen pyysi päästä käymään Ideaparkissa iltapäivällä. Lähdettiin sitten miehen kanssa heitä käyttämään ja hyvä kun lähdettiin. Muutama pieni kiva juttu sieltä tarttui mukaan. Tytöt kiertelivät ominensa ja me kierreltiin kaksistaan miehen kanssa. Mitään erityistä hankittavaa ei ollut, joten päädyttiin kiertelemään 'krääsäkauppoja' :)


Minimanissa oli kivoja sinkkisydämiä ja tähtiä. Näitähän voi käyttää vaikka mihin! Pienen sydämen laitoin jo kauan sitten tekemääni risusydämeen koristeeksi.


Samaisessa Minimanissa oli näitä talolyhtyjä, joita minulla oli ennestään yksi. Suurin on vanhaa perua ja kaksi pienempää ovat tämän päivän ostoksia. Vielä jos saisi yhden sinkkitalon tähän ryhmään mukaan niin se ois sitten siinä :)


Lisää halppiskauppoja: Clas Ohlson ja kauniit tunnelmavalot (ei siis jouluvalot) ;) Toimivat paristoilla ja on tosi näppärät, kun ei tarvitse miettiä pistokkeen paikkaa, eikä jää johdot roikkumaan pitkin seiniä!


Nyt tämä mama painaa pään tyynyyn jotta jaksaa aloittaa huomenna aamulla uuden viikon pirteänä.

Antoisaa alkavaa viikkoa ja tunnelmallista marraskuuta! 

9 kommenttia:

 1. Kivoja ja nättejä juttuja!
  Kaikki löytää erilaisia ja kivoja patterilamppuja, mulla ei ikinä osu silmiin kun niitä samanlaisia tylsiä...pitää ammostaa silmiä enempi jatkossa kun niitä ihan selvästi on vaikka minkälaisia hienoja!
  Samoin kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Sanna-Mari: samaa kuule minäki oon ajatellu, mutta nyt osui kohdalle ja kyllä sinäkin omasi vielä löydät :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Tosi suloisia noi talot, ja paristovalot on tosi hyvä juttu! Vois vaik johonkin kranssiinkin kyhästä, eikä jäis tosiaan johdot roikkumaan seinille tai pahimmassa tapauksessa ilmaan esim. sohvapöydän päälle hih ;)

  VastaaPoista
 4. Loistohankintoja olet tehnyt :) Täytyisi itsekin pyörähtää kaupoissa ja tutkailla joulu-uutuuksia. Jos tällä viikolla ehtisi..

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Argh, mä en kestä! Miksei meilläpäin ole noita Minimaneja??? Sehän tuntuu olevan varsinainen "aarreaitta"! :)

  Näpsäkkää alkuviikkoa toivottelee
  New England Rose
  blogista Valkeat Unelmat

  VastaaPoista
 6. Kivoja ostoksia.

  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Mäkin katselin noita Clas Ohlsonin tunnelmavaloja, mutta jäi vielä ostamatta. Mieli olis kyllä tehnyt ostaa ne. Tänään kävin vähän Ikeassa tunnelmoimassa joulujuttuja :)

  VastaaPoista