lauantai 22. lokakuuta 2011

TaaS oMpeLUterApiAA

Ihan aluksi, kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille! Ensi viikolla tää jännitys ja hermoilu loppuu ja saan tietää saanko himoitsemani työn vai tuleeko minusta 'taivaanrannanmaalari' ;)

Ja sitten muihin aiheisiin... yritän pitää itseni touhukkaana etten ehdi liikaa murehtia ja märehtiä tulevaa. Tänään aamulla kävin läpi jouluisia sisustusjuttuja ja laitoinkin pari ihan hyvänkokoista pakettia huutikseen. Sen jälkeen kaivoin ompelukoneet esille ja tein pari kivaa juttua tähän aikaan sopien. 


Pussukka kruunukynttilöille.


Ja sitten vähän punaista jo kehiin, tyynyn päällinen olkkariin. Toinen tulossa hyvää vauhtia perässä :) Punainen väri alkaa hiljalleen hiipiä sisustukseen, pieninä annoksia. Hiipiikö teillekin?


Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania <3! Pidän sulle peukkuja että saisit sen työn :O)!! Meille on myös hiipinyt punaista, tuu tsekkaan mun uudesta blogista :)

  VastaaPoista
 2. Parit tontut on hiipiny. Kuu kun vaihtuu, niin hiivintä jatkuu :D :D

  VastaaPoista
 3. Ihania ompeluksia & kodin kaunistuksia :)

  Meillä on syksy ollut yllättäen tummanpunainen, joten jouluksi kehitän tänä vuonna sisustukseen jotain muuta!
  Jouluisiin ajatuksiin olen pikkuhiljaa huomannut ajautuvani kuitenkin...

  VastaaPoista
 4. Kauniita ompeluksia! Pidetään peukkuja, että saat sen työn. Mulla oli kesällä samat jännitykset ja sain haluamani paikan, tosin vasta kun ekaksi valittu ei sitten jatkanutkaan...

  VastaaPoista
 5. <3 <3 Ihania on, ja niin siistejä! Tunnelmallista viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Onnea Virpi, sinua onnistui arvonnassa, eli Riitan kirjan onnellinen voittaja olet.Laitahan osoitetietojasi, jotta voin postittaa kirjan.

  VastaaPoista