tiistai 4. lokakuuta 2011

TEETÄ JA NENÄLIINOJA

Voihan räkä sanon minä! Lentsu iski sitten tähän mammaan oikein satanen lasissa. Yskittää niin ettei voi nukkua ja nenäliinoja kuluu PALJON.  Kuumemittarikin värähtää ihan kiitettävästi :( Harvoin tulee näin totaalisesti maattua, mutta nyt on pakko, koska ei kerta kaikkiaan jaksa olla pystyssä. No hyvää tässä on se, että voin kerrankin hyvällä omallatunnolla lueskella teidän blogeja ja jospa kommenttejakin ehtis nyt jättämään, se kun on jäänyt viime aikoina aika vähälle. Toiskohan postipoika vielä jonkun kivan uuden sisustuslehden? Eilen illalla virittelin kynttiloitä palamaan, että  ois edes jotain piristystä tässä kurjuudessa. Yllä Johannalta ostamani ihana lyhty, jossa teksti 'A Winter is Welcome'. En mä niin tuota talvea kaipaa, mutta tuleehan se väistämättä :) Mutta joulu alkaa kyllä hiipimään jo mieleen ja ompelutouhuihin se on iskenyt jo enemmänkin.


Jaaha, olo alkaa olla sellainen, että lääkekaapille lähtee hän ja taidanpa keittää (jo ties kuinka monennen) kupin teetä.

Kaunista lokakuista tiistaita teille!

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Muista juoda kuumaa mehua:)

  VastaaPoista
 2. No voi harmitus!!! Teetä, hunajaa, valkosipulia, lähtisköhän se näillä:) Parane pian ja muista huilata kunnolla!!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit tunnelmakuvat :)

  Täällä suunnalla on kans tauti yrittänyt tulla kimppuun jo viikon verran, mutta vielä se ei ole saanut kunnon otetta - on kyllä sellainen puolinainen olo koko ajan ja lämmintä juomaa kurkkuni kaipaa. Tympeää. Tässä alkaa jo melkein toivoa että tauti tulisi kunnolla, kärsisin sen ja sit se sais mennä menojaan!

  Pikaista paranemista sinulle Virpi! ♥

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista =)

  Itse ollut puolisen viikkoa kutakuinkin terveiden kirjoissa kuuden viikon sairastelun jälkeen...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista toivottelee tääkin ♥

  VastaaPoista
 6. Ei kuulosta todellakaan kivalta,
  toivottavasti paranet pian :)
  Meillä tyttö 2-v heräsi äsken päikkäreiltä 38-asteen kuumeeseen...
  Toissa viikolla oli vauvarokko ja taas ollaan kipeänä :(

  VastaaPoista
 7. Voi kun kurjaa... minullakin oli kurkku 5 päivää todella kipeä. Suorastaan haavoilla ja verenmaku suussa. Nyt tuntuisi menneen ohi kun lääkärillä pelottelin... Paranemisia ja parempaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset teille kaikille tsempeistä! Olo on tosi kurja, taitaa huomenna aamulla olla tohtorin puheille menoa tiedossa :( Mutta parempia päiviä odotellessa :)

  VastaaPoista
 9. No voi, paranemista ja jaksamista sinne suuntaan :) Syysflunssaa taitaa olla liikkeellä, harmi!

  VastaaPoista
 10. Kauniita kynttilöitä! Pikaista paranemista sulle <3

  VastaaPoista