perjantai 25. syyskuuta 2009

IHANA IHANA PERJANTAI

Se tuli siis viimeinkin, perjantai! Kovin olin sitä jo odottanutkin tietäen, että minullakin on viikonloppuvapaa.
Eilen torstaina aamusta mieltä painoi vielä ajatus yksikertaisesta, mutta rasittavsta asiasta, viikkosiivouksesta. Sekin pitäisi nyt sitten lauantaina hoitaa. Mutta, koska satun omistamaan ihanan aviomiehen, hän järjesti asia. Eilen hän minulle ilokseni ilmoitti ottaneensa 'rokulipäivän' perjantaiksi että voisi siivota kodin jotta saisimme viettää viikonloppua rauhassa, ilman ikäviä velvoitteita. Ihanaaaaaa, kiljahdin kun viestin sain eilen :)
Tänään töissä odotin koko päivän alkavaa ihanaa viikonloppua puhtoisessa kodissa ja odotus palkittiin. Kun tulin töistä oli, täällä hommat hanskassa, mutta ei hukassa! Yhdessä kävimme sitten vielä ruokaostoksilla ja sitten on vain oltu, saunottu ja nautittu! Ihanaa :)
Kiitos rakas!Iida innostui rakentelemaan legoilla ja siinäpäs se ilta kuluikin kivasti ja ennen kaikkea rauhallisesti. Oli tornia, junarataa, synttärikakkua ja vaikka jos mitä viritelmää :)Ennen unia vielä pienen rinsessan viimeinen pyyntö: ota äite kuva, kun köllin tässä lattialla :)
Sitten tuli unimatti ja kyyditsi rinsessan höyhensaarille.Kaunista ja rauhallista viikonloppua kaikille!
5 kommenttia:

 1. Minulla menee aika Pian mummoa auttamassa... ja kaksi kuukautta kolme päivää polttamatta.. uuden kameran ostin tupakki rahoilla..

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu, Virpi.
  Sitä se on, elämä koostuu niistä pikkuisista asioista.Ihanistakin!
  Kiitokset jutustasi.
  *pyyhkii kyyneltä silmänurkastaan*
  mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen ja voin sanoa että näin on.Olit sinäkin joskus minut yllättänyt ja koti oli siivottu kotiin töistä tultuani.
  Nauttikaa vapaasta viikonlopusta..
  äitee

  VastaaPoista
 4. Heips! Huomasin tän sun uuden blogin tuolta Tuksun sivujen kautta:) Ihania juttuja! Ja on sulla kultainen mies:))
  Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua teille!

  Miitja

  VastaaPoista
 5. Voi, olispa mullekin järjestetty moinen yllätys :( Pitäis siivota, mutta ajattelin kuitenkin lähteä käymään lähikaupungis, metsästämäs pienen pientä haalaria, kun ei omasta ole löytynyt mitää söpöä ;o)

  Ihana blogi sulla. Minäkin eksyin tänne Vanhan Mummolan kautta:)
  Mukavaa viikonloppua!
  t. Helena

  VastaaPoista