lauantai 26. syyskuuta 2009

Vapaapäivä!

Ihana vapaapäivä sanan varsinaisessa merkityksessä!
Aamulla läksin yksin kävelylle ja keräsin muovikassillisen vaahteranlehtiä ja samalla ihastelin kauniita kotikulmia ja nautin pienestä omasta ajastani satanen lasissa kuten nuoriso asian ilmaisee :)

Kävelylenkin jälkeen väsäsin ihanalle anopilleni kranssin noista keräämistäni vaahteranlehdistä. Mielestäni siitä tuli kaunis :) Vein kranssin samalla yllärinä mummille kun vein Iidan ja Juhon sinne yökylään.
Ja se yökyläjuttu, se vasta on ihana asia, kiitos siitä mummilaan! Olen nauttinut hiljaisuudesta ja myöskin vanhempien lasten seurasta, kun pienin rinsessa ja pienempi rinssi ovat saamassa huomiota muualla!
Juho vähän empi lähteekö hän, sanoin että pakko ei ole. Sitten hän tokaisi: niin mutta jos vaari paistaa lättyjä niin sitten lähden. Ja sitten hän itse soitti vaarille, tarkisti asian ja lähti mummilaan. Eli lättyjä siellä ilmeisesti on tiedossa illalla :)
Ne on maailman ihanimmat nuo mummi ja vaari. Lähellä ja aina valmiita tekemään kaikkensa meidän ja lasten hyvinvoinnin eteen!No niin, sitten kun pienet murut olivat jo mummilassa, tein meillekin ulko-oveen tuon kranssin. Vähän pienemmässä koossa kuin mummin kranssi ja nyt tuumin että se isompi oli nätimpi mutta meille tuo saa kelvata!Jukka osti minulle tänään kaupassa käydessämme ihania, oikein hempeän vaaleanpunaisia ruusuja joiden myötä toivotan kaikille oikein ihanaa lauantai-iltaa!
6 kommenttia:

 1. Voi Virpi!
  Kyynel silmässä täällä luen juttuasi. On meillä onnellinen olo myöskin.
  Silmin nähden lapset nauttivat myös... ja meillä on ollut oikein ihana ilta. Saunottu ja nyt juuri on lättykestit menossa...unilelut valittu ja unisatukirja odottaa...
  KIITOS sinne.
  mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista
 2. Voi, kiitos teille! Meillä on ollut tooosi kiva ilta ja isot muksut ovat nauttineet olostaan myös. On saunottu, syöty yhdessä hyvin ja katsottiinpa juuri vielä hauska leffakin :)
  Kiitokset siis ja hyvät yöt! Olette ihania :)

  VastaaPoista
 3. Kivaan blogiin löysin tänään ja varmasti tulen toistekin.
  Tuttuja maisemia kuvissasi. Voipaalassa olen käynyt usein ja Hämeenlinna on äitini kotikaupunki.
  Täällä Kokkolassa ei ole ruskaa nimeksikään, vaahteratkin vain ruskistuvat, eikä kuulemma Janakkalassakaan ole kovin hyvä ruska tänä vuonna, liekö tämä lämpö ja kosteus vikana.
  Sinä olet kuitenkin saanut upeita kransseja aikaiseksi, siellä siis värit leiskuvat.
  Mukavaa sunnuntaipäivää.

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita nuo kranssit!

  Miitja

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kranssikommenteista :) Ihan kiva homma tehdä, ei maksanu mitään ja on vieläpä nättikin :)

  Elina: kiva kun piipahdit, tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista