sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Sunnuntain touhuja

No niin, tänään on vietetty taas vapaapäivää, mutta myös saatu jotain näkyvää aikaiseksi. Eilen olla öllötettiin, tänään ei :)
Aamulla heti kahvien ja aamiaisen jälkeen riennettiin Jukan kanssa pihalle. Ja touhuttiin niinku pienet elukat. Pensaat siirtyi paikasta toiseen ja kukkapenkit sai kyytiä. Vielä jäi vähän vaiheeseen vaikka 7h siellä aikaa meni. Mutta multaa tarvitaan lisää ja voimia myös. Ihana juttu kun saa pihan kuntoon niin keväällä sitten voi vain nautiskella ja katsella kun kaikki taas alkaa kasvamaan ja kukoistamaan. Rivien välistä voi varmaan lukea, että tämä tyttö tykkää keväästä ja kesästä paaaljon enemmän kuin syksystä ja talvesta :)Pihahommien jälkeen oli ihan pakko päästä vielä vähän ompelemaan. Tyhjin käsin menin kammariini ja tämän, mielestäni aika söpön pienen rinssin tilkkupeiton kanssa tulin sieltä pois. Ompeleminen on kivaa, ihanaa, rentouttavaa ja joskus jopa hyödyllistä.

Ihana ja rentouttava viikonloppu takana. Huomenna on ihan kiva taas mennä töihin!

Kevättä odotellessa ;)4 kommenttia:

 1. Tuntuu siis tuo ompeleminen olevan rentoutumiskeino muillekin kuin minulle... Ihana vaan uppoutua kankaiden ja lankojen maailmaan koneen suristessa :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa tuo käsityöharrastus olla suvun perintönä saatu.Minullakin nuo puikot heiluu ahkerasti ja valmista tulee.
  äitee

  VastaaPoista
 3. Kiva kun saa ommella, olenpa saanut muutaman tilauksenkin ja se vasta mukavalta tuntuu kun muutkin väkerryksistäni tykkäävät :)

  VastaaPoista
 4. Virpi, ihanat sivut Sinulla, päivän murheet unohtuu kun käy kurkkimassa, ei täällä murheita ole mutta kiireitä :-/

  VastaaPoista